Salkkarit-tähdet vastaavat fanien lähettämiin kysytyimpiin kysymyksiin: "Miten osaat itkeä kohtauksissa?"

Salkkarit-tähdet vastaavat kysytyimpiin kysymyksiin:"Miten osaat itkeä kohtauksissa?" 8:07
Salattujen elämien tähdet Mia Ehrnrooth, Raimo Grönberg ja Sampsa Tuomala vastaavat fanien lähettämiin kysytyimpiin kysymyksiin.

Salkkarit-töhdet vastaavat fanien kysytyimpiin kysymyksiin. 

Salattujen elämien tähdet Mia Ehrnrooth, Raimo Grönberg ja Sampsa Tuomala vastaavat fanien lähettämiin ja heille osotettuihin kysytyimpiin kysymyksiin. Miten osaat itkeä kohtauksessa? Miten päädyit Salkkareihin ja mikä on mieleenpainuvin kohtauksesi? Muun muassa kaikkiin näihin kysymyksiin saadaan kolmikolta vastaukset. Katso video!

Salatut elämät palaa kesätauoltaan suurempana kuin koskaan! Maanantaina 23.8. alkavalla viikolla MTV3 esittää Salkkareista ekstrapitkiä jaksoja kello 19.30–21. Kunkin päivän jakso on katsottavissa mtv-palvelussa jo vuorokauden vaihduttua. Tuttuun 19.30–20 esitysaikaan palataan jälleen maanantaina 30.8.

Ennen kesätaukoa sarjassa jäätiin jännittämään, mitä käy koomaan vaivutetulle, yliajossa vakavasti loukkaantuneelle Matiakselle (Elmeri Ylä-Rautio), ja mihin johtaa Mikin (Konsta Hietanen) ja Marikan (Susanna Laine) vaihtama suudelma? Entä onko vanhan suhteen lämmittäminen uudelleen tosirakkautta vai silkkaa hulluutta, ja ottavatko Viola (Vivi Wahlström) ja Mira (Olga Heikkala) siitä selvää? 

Salatut elämät arkisin klo 19.30 ma 23.8. alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Erikoispitkät jaksot maanantaista perjantaihin 23.-27.8.

Lue myös:

    Uusimmat