Salkkarit-Pietaria näyttelevä Miikka Wallin tähdittää uutta Rantabaari-sarjaa: "Tämä on luonnollinen jatkumo"

Pietari Haukkalan roolista tunnettu Miikka Wallin näyttelee uudessa Rantabaari-sarjassa.

Miikka Wallin liittyy osaksi uutta Rantabaari-sarjaa, joka on Salkkareiden tekijöiden käsialaa. Näyttelijä on hyvillä mielin yllättävästä mahdollisuudesta.

– Hyvä fiilis. Tämä on luonnollinen jatkumo, Wallin sanoo MTV Uutisten haastattelussa.

Luvassa on paljon muutoksia Salattujen elämien tuttuihin vaiheisiin. Rantabaarissa nähdään paljon uusia hahmoja ja miljöönä ei toimi tällä kertaa Pihlajakatu, vaan sarjan tapahtumat keskittyvät Töölön Taivallahdelle.

– Uusia ihmisiä, uudet juonenkäänteet, uudet lokaatiot. Kaikki on uutta, Wallin hehkuttaa.

Vaikka sarja on uusi, pysyy Pietari pääosin samana vanhana itsenään.

– Ei ole mitään älyttömiä nyanssieroja. Toki Pietari on erilainen eri ihmisten kanssa. Pääpiirteissään hahmossa on hyvin paljon samaa, mutta on siellä jotakin uutta, mitä Pietarista oppii, Wallin ennakoi.

Rantabaari sisältää paljon seksiä ja kesän lämpö vie hahmoja kiihkeisiin tilanteisiin. Wallin muistuttaa, että sarjassa ei näytetä aiempaa enempää ja katsojille luodaan mielikuvia erilaisilla kikoilla.

– Kohtaukset tehdään ammattimaisesti ja ainahan se menee niin, että niissä annetaan ymmärtää enemmän, kuin mitä siellä tehdään ja näin huijataan katsojaa.

Miten Rantabaari sitten eroaa kaikille tutusta Salatut elämät -sarjasta?

– Tässä sarjassa on alku ja loppu. Kuvataan hyvin samalla tavalla kuin Salkkareita, mutta kuvauskohteet ovat ihan uusia, Wallin vertaa.

Lue myös:

    Uusimmat