Salkkarit-parin tarina kuoleman lavastamisesta kihloihin – muistatko nämä käänteet?

Salattujen elämien kyyhkyläiset Ismo ja Kristiina kihlautuivat vihdoin. Pariskunnan välillä on nähty monenlaista draamaa vuosien varrella. Muistatko, miten pariskunnan tarina alkoi?

Salattujen elämien maanantain ennakkojaksossa Ismo (Esko Kovero) ja Kristiina (Maria Nieminen) hehkuvat onnea. Vasta kihlautunut pari ei pysty pitämään näppejään irti toisistaan, vaikka joutuvat poliisi Lindan kuulusteltaviksi. 

Ismon ja Kristiinan yhteinen historia on pitkä. Ismo ja silloin Liisa-nimeä käyttävä nainen tapasivat aikaa ennen Salattuja elämiä ja menivät naimisiin. Pariskunta sai kaksi lasta Kallen ja Miian. 

Monen vuoden liitto tuli kuitenkin päätökseen, kun Liisa menehtyi pitkään sairastamaansa syöpään ja Ismo jäi yksin huolehtimaan lapsista. 

Ismo jäi syvästi kaipaamaan vaimoaan, eikä koskaan päässyt täysin yli Liisan kuolemasta. Miia-tyttären kuolema oli ikävä muistutus kauan sitten kuolleesta vaimosta.

Vuonna 2001 Ismo näki Liisan mielessään ja jutteli tälle. Liisa kehotti Ismoa jatkamaan eteenpäin. Vuoden 2009 syksyllä Liisa nähtiin vilaukselta sarjassa.

Vuonna 2013 Ismolle selvisi, ettei Liisa Laitela ollutkaan kuollut syöpään, vaan että tämä oli lavastanut oman kuolemansa päästääkseen eroon väkivaltaisesta miehestään.

Ismo sai tietää, että Liisa käyttää nykyään nimeä Kristiina Pohjonen. Ismolle selvisi myös, että Kristiina asuu tyttärensä Sannin kanssa Hämeenlinnassa. 

Kun Kristiinan ja Sannin uusi asunto joutui remonttiin, muuttivat he Ismon ja Kallen luokse Pihlajakadulle. Hyvin nopeasti entisen avioparin välillä alkoi kipinöidä.

Ismo alkoikin tapailla Kristiinaa. Myöhemmin kävi kuitenkin ilmi, että Ismo olikin tapaillut Helena Kuulaa samaan aikaan.

Aluksi Kristiina ei tahtonut antaa Ismolle anteeksi. Ismo kuitenkin tajusi rakastavansa vain Kristiinaa ja lupasi olla rehellinen siitä hetkestä lähtien. Kristiina ja Ismo aloittivat taas suhteen.

Viime keväänä Kristiina ja Ismo meinasivat mennä kihloihin, kunnes heidän suhteensa koki jälleen kolauksen. Kristiinan ex-mies ja hänen tyttärensä Sannin isä Heikki Pohjonen tuli kuvioihin. 

Pohjonen keräsi lyhyen visiittinsä aikana tukun vihamiehiä. Mies kuolikin traagisesti Majatalo Amandassa palkkamurhaaja Seireenin käsittelyssä. 

Murhan jälkeen Kristiinan ja Ismon suhde lämpeni jälleen. Syksyn aikana pariskunta on tukenut toisiaan vaikeuksissa. Viime viikolla Kristiina päätti vihdoin kosia Ismoa. 

Milloin pariskunta juhlii häitään? Sujuuko kaikki ongelmitta alttarilla? Se selviää Salatuissa elämissä.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat