Salkkarit on AVAn suosituin kotimainen ohjelma

Kestosuosikki Salatut elämät on AVAn katsojien mielestä kanavan parasta kotimaista ohjelma-antia.

Kysyimme AVAn sivuilla, mikä kanavan kotimaisessa ohjelmatarjonnassa on katsojien mielestä parasta.

Vaihtoehtoja löytyi muodin, ruoan, sisustuksen ja viihteen saralta. Ylivoimaiseksi ykköseksi nousi kuitenkin pitkänlinjan suosikkiohjelma Salatut elämät 46 prosentilla kaikista annetuista äänistä.

– Salatut elämät se on sellainen ohjelma, mitä 70 mummelikin katselee. Ihmisten iloja ja suruja, sehän on elämää, perusteli nimimerkki mummeli-70.

– Se on kätevää nähdä suosikkisarja seuraavana iltana uudelleen, mikäli on unohtunut tai ei ole muistanut katsoa, totesi Åke.

AVAlla nähtävät Salattujen elämien jaksot ovat pikauusintoja edellisillan MTV3:lla lähetetyistä jaksoista.

Kakkossijalle reilulla 15 prosentin äänisaaliilla ylsi kotimaisen huippumuodin kilpailu Muodin huipulle. Ohjelmasta seurataan nyt toista tuotantokautta.

– Tilaisuus nähdä suomalaisten suunnittelijoiden, alalla olevien ja tulokkaiden näkemyksiä, ideoita ja luovuuden pirskahtelua, nimimerkki juliaana perusteli vastaustaanjuliaana.

Kolmannen sijan 11 prosentilla jakoivat räiskyvä kahden naisen talk show Korkojen kera sekä välittömällä tunnelmallaan ihastuttava lifestyle-ohjelma Kolme toivomusta. Molemmat ohjelmat ovat tällä hetkellä tauolla.

– Yksinkertaisesti paras kotimainen sisustusohjelma. Tehdään muutokset edullisesti ja niin, että ne voi toteuttaa tavallinenkin perhe eikä vaan varakkaat, hehkutti nimimerkki penninvenyttäjä.

Hännän huipuiksi äänestyksessä jäivät rento ruokaohjelma Köyhät ritarit, julkkisten vaatekaappeihin kurkistava Tyylitunnustuksia sekä Sara La Fountainin luotsaama Täydellinen päivä.

arkisin klo 19.00 AVAlla.

Muodin huipulle keskiviikkoisin klo 20.00.

torstaisin klo 19.30.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja