Salkkarit-juonipaljastukset julki! Kalle Laitela löytyy kotoaan tiedottomassa tilassa

Salkkarit palaa ruutuun 14. tammikuuta 0:30

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Ismon pelot Kallen tilanteesta pahenevat, kun Peppi kertoo lisää oudosta kohtaamisestaan Kallen kanssa. Samaan aikaan Kalle makaa kotonaan tiedottomassa tilassa. Peppi ja Ismo ryntäävät tarkistamaan Kallen tilaa ja järkyttyvät näkemästään.

Pietari yllättyy, kun Aino lyöttäytyy hänen seuraansa baarissa. Seuraavana päivänä Pietari avautuu Jannelle edellisillan tapahtumista. Pietari muistelee, miten he viihtyivät hyvin yhdessä Ainon kanssa varsin kosteissa ja läheisissä tunnelmissa. Pietari vaivaantuu, kun Janne kärttää häntä kertomaan loputkin illan tapahtumista.

Juuri sopuun päässeen Jirin ja Evan aselepo raukeaa, kun Eva joutuu pettymyksekseen seuraamaan Jirin ja Aaron kukkoilua Evasta, eikä pysty ymmärtämään Jirin mustasukkaista käytöstä. Aaro saa Jirin kanssa sanailun aikana tietää, että Eva kutsui Jirin suojelemaan itseään jäätyään hissiin jumiin. Tästä suivaantuneena Aaro päättää hankkiutua Jiristä lopullisesti hankkiutua eroon. 

Severi ja Viola ajautuvat intiimeihin tunnelmiin. Severi on salaa aivan ihmeissään, sillä hänen piti jättää Viola. Severi ei saa tilaisuutta kertoa totuutta, kun Viola tunnustaa Severille rakkauttaan. Severi on pakotettu vastaamaan Violan tunteisiin.

Osa 3512: Pietarilla on Peppi kovana.
Osa 3513: Nasta lautaan, Jiri hautaan.
Osa 3514: Niskatuen Eva.
Osa 3515: Lola Torusoga.
Osa 3516: Aina kun flippaan, auto on irti.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tänä keväänä!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat