Salkkarit-faneja hemmotellaan suosituilla nettisarjoilla kesällä – Satula ja Tuhmikset myös televisioon

MTV3-kanavalla kotimaisuus jatkuu myös kesällä! Muun muassa Salkkarit-faneja hemmotellaan koko kesän spinoff-sarjoilla.

Kesällä MTV3-kanavalla nähdään kotimaisia ja ulkomaisia uutuussarjoja. Sen lisäksi katsojia hemmotellaan suosittujen nettisarjojen uusintakierroksilla. Televisiossa nähdään muun muassa Salattujen elämien suositut nettisarjat.

Nettisarjoja näytetään MTV3-kanavalla Salkkareiden ohjelmapaikalla kello 19.30-20.00

  • Pihlajakadun tuhmat tädit 14.6. alkaen
  • Bikineitä ja timantteja 21.6. alkaen
  • Satula 27.6. allkaen
  • Young Girl Dream Girl 4.7.
  • Young Man Cash Man 18.7. alkaen

Piha ja parveke

Sen lisäksi suosittu Suomen kaunein koti saa uuden ulottuvuuden Piha ja parveke -ohjelmassa aurinkoisen suunnitteluhortonomi Kati Jukaraisen johdolla. Pääsemme seuraamaan kuinka tutut perheet toteuttavat kauniita viheruudistuksia pihoille, parvekkeille ja kodin sisätiloihin. Muutostöinä toteutetaan mm nuotiopaikan rakennus, pystypergola, kunttapiha ja nurmikon uusiminen. Mukaan mahtuu helposti ja nopeasti toteutettavia vinkkejä jokaisen perheen kesäpihoille ja parvekkeille

Keskiviikkoisin 3.5. klo 20 alkaen

Paimelan autoparoni

Sarjassa kaasutetaan keskelle värikkään perheyrityksen arkea. Paimelan paroni ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin. Reijo "Paroni" Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja siinä sivussa toimii naljailevana esimiehenä korjaamolla sekä rakastavana perheenisänä kotona.

Tiistaisin 30.5. klo 20 alkaen

SuomiAreena myös MTV3-kanavalla

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun. SuomiAreena on tuttuun tapaan vahvasti läsnä MTV:n kanavilla koko tapahtumaviikon.

10.-14.7. Tarkemmista lähetysajoista tiedotamme myöhemmin.

Lue lisää: suomiareena.fi

Makumuistoja

Ruoka on aina paljon enemmän kuin vain pelkkää ruokaa. Ruoka on ilahduttanut ja lohduttanut meitä vuosien varrella lukuisia kertoja jättäen meihin lähtemättömän muistijäljen.

Uudessa Makumuistoja-sarjassa rakkaimmat tarinat heräävät uudelleen eloon kesäisessä Suomessa. Juontajat Jenni Kokander ja Kari Lumikero kohtaavat rakkaimmat ruokamuistonsa jakavia ihmisiä, ja keräävät parhaimmat tarinat ympäri maan!

Keskiviikkoisin 19.7. klo 20 alkaen

Gåsmamman – Naarasleijona

Tummansävyinen ruotsalainen draamatrillerisarja naisesta (Alexandra Rapaport), jonka on yhtäkkiä pakko ylittää raja alamaailmaan suojellakseen perhettään. Ensimmäinen tuotantokausi.

Sunnuntaisin klo 21

Pukumiehet

Uusi tuotantokausi! Vetävän draamasarjan kuudes kausi alkaa shokeeravan käänteen värittämänä. Vilpillisin keinoin Manhattanin menestyneimpien lakimiesten joukkoon kivunnut Mike Ross on päätynyt kaltereiden taakse. Kahden vuoden tuomiotaan suorittamaan lähtenyt Mike löytää itsensä keskeltä raakaa vankilaelämää. Kuudes tuotantokausi.

Maanantaisin 24.4. klo 22.35 alkaen

Diili

Uusin Diili-kausi tuoreeltaan nyt Suomessa! Donald Tumpin pestin valtaa Arnold Schwarzenegger. Joukkueet jaetaan miehiin ja naisiin ja neuvonantajina toimivat Tyra Banks ja Patrick Knapp Schwarzenegger. 16 kilpailijan joukossa nähdään muun muassa muusikot Boy George ja Vince Neil. 15. tuotantokausi.

Perjantaisin 2.6. klo 20 alkaen

Amazing Race

Uusi tuotantokausi! Maailmalla suuren suosion saavuttanut reality-seikkailusarja, Emmy-palkittu Amazing race käynnistyy taas! 11 parijoukkuetta kilpailee suuresta rahapalkinnosta. 25. tuotantokausi.

Sunnuntaisin 25.6. klo 21 alkaen

Rouva ministeri

Amerikkalainen draamasarja liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Yhdysvaltain naisulkoministeri Elizabeth McCord (Téa Leoni) tasapainoilee uran ja perheen välillä. McCord ratkoo haastavassa työssään kansainvälisiä poliittisia kriisejä tehden kaikkensa taatakseen maansa turvallisuuden. Haastavimmat kriisit hän kohtaa kuitenkin yksityiselämässään. Kolmas tuotantokausi.

Keskiviikkoisin 5.7. klo 21 alkaen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja