Salkkareiden konkarinäyttelijä Esko Kovero hyppäsi yllättäen uuteen rooliin: "Toivon, että lopputulos on sellainen, että se saa fanien leuat loksahtamaan"

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ismo Laitelan roolista tuttu Esko Kovero nähdään Salkkareiden uusissa jaksoissa myös Kalervo Laitelan roolissa. 

Salatut elämät -sarjassa nähdään tällä viikolla poikkeuksellinen käänne, kun kotiseuduilleen Pohjois-Karjalaan matkannut suosikkihahmo Ismo Laitela kohtaa isänsä ensimmäistä kertaa sarjan historiassa.

Käänne tiesi uusia tuulia myös sarjassa alusta asti mukana olleelle konkarinäyttelijälle Esko Koverolle, joka nähdäänkin nyt Ismo Laitelan lisäksi myös Kalervo Laitelan roolissa. Näyttelijä pysytteli keskiviikkona sarjan pressipäivänä vielä varsin vaitonaisena uudesta hahmostaan.

– Kalervo on Ismon isä, mutta loppu selviää sarjaa seuraamalla. Heidän välinsähän eivät varmasti ole ihan mutkattomat, hän kommentoi salaperäisenä MTV Uutisille.

Koverolle tuplarooli oli uusi ja jännittävä kokemus.

– Kaikki kohtaukset jouduttiin tekemään kahteen kertaan ja lavastuksen piti olla millintarkkaa. Olihan se aika haastavaa ja uutta näytellä itse itseään vastaan, myöntää Kovero ja kiittele kuvausryhmää ammattimaisesta otteesta uudessa tilanteessa.

– Tämä oli ihan uniikkia ja aika pitkää päivää tehtiin kevään loppuun. En ole nähnyt itsekään, mitä sieltä on tulossa, joten jännityksellä odotan. Toivon, että lopputulos on sellainen, että se saa fanien leuat loksahtamaan.

Kovero maskeerattiin Kalervon roolia varten huomattavasti iäkkäämmäksi. Myös se oli konkarinäyttelijälle uusi kokemus.

– Kun maski rakennettiin, siinä meni tunteja. Samoin sen poistamiseen. Siinä oli meillä huippuammattilainen asialla ja hän pisti kaikkensa peliin, Kovero kiittelee.

– Ei ole koskaan aiemmin tarvinnut maskipenkissä istua noin kauan, hän naurahtaa.

Erilainen kesä

Näyttelijä Esko Koveron kesä oli sekin hieman poikkeuksellinen. Hän päätti jo hyvissä ajoin, ettei lähde koronapandemian vuoksi ulkomaille lomailemaan ja sanoo olevansa hyvin tyytyväinen ratkaisuun, kun uuden kauden kuvaukset ovat aluillaan.

– Suomi on kaunis maa. Sain viettää synnyinseuduillani Pohjois-Karjalassa oikein rentouttavaa ja hyvää lomaa, kertoo Kovero, jonka kesä vierähti kalastaen, uiden, saunoen ja sukulaisia ja ystäviä tavaten.

Kovero myöntää, että koronan toinen aalto mietityttää, kun Salkkareiden kuvaukset jatkuvat.

– Kevät oli semmoinen oppikoulu meille, ettei se (toinen aalto) tule varmasti sellaisen sokkina kuin keväällä. Ihan luottavaisin mielin voi palata töihin, kun vaan noudatetaan sääntöjä ja asetuksia ja mennään terveys edellä, hän muistuttaa.

– Olen ollut sarjassa niin kauan, että kuvauksiin paluu on aina vähän kuin toiseen kotiin tulisi. Aina on mukavaa aloittaa uusi kausi.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja