Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Juonipaljastukset julki! Ismo kohtaa isänsä ensimmäistä kertaa sarjassa – haluaa selvittää menneisyydessä tapahtuneet kauheudet

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Sampo pettyy ja hän harminsa vain kasvaa, kun Sabrina komentaa tätä keskittymään Mustavaarojen naisille lirkuttelun sijaan töihinsä. Myöhemmin Sabrina pettyy, kun ei saa enää huomiota Sampolta.

Viola harmistuu, kun Linda kieltää Miraa jäämästä heille yöksi. Violan pettymys kasvaa, kun Mira kieltäytyy jatkamasta iltaa kahvilassa vedoten huonoon rahatilanteeseensa ja Lindaan. Viola kysyy äidiltään syytä Miran jatkuvaan huonoon kohteluun ja ilahtuu, kun Linda lupaa yrittää tutustua Miraan. Viola järjestää kolmikolle kahvitärskyt.

Kahvilassa Viola kummastuu salaa, kun Mira lupautuu tarjoamaan kahvit. Linda puolestaan heltyy hieman Miran kivasta eleestä. Viola ilahtuu, kun Mira ja Linda tulevat paremmin toimeen, mutta ei silti kykene täysin unohtamaan Miran rahatilannetta. Myöhemmin Viola kysyy Miralta tämän rahatilanteesta.

Elina suree Talea Samulillle. Samalla Elina häkeltyy kalenteria katsoessaan, kun tajuaa, että hänen ja Noelin Lontoon vuosipäivä on seuraavana päivänä. Toisaalla merkkipäivä saa myös Noelin mietteliääksi. Elina uskottelee Samulille, että on valmis siirtymään elämässään eteenpäin Talen ja Noelin suhteen ja keskittymään Samuliin.

Noel lupaa Ainolle, että aikoo unohtaa menneet, kunhan hänen ja Elinan merkkipäivä on ohi. Myöhemmin Elina ei pysty keskittymään majatalon asiakaspalvelutyöhön, sillä Noel pyörii hänen mielessään. Elina poistuu takahuoneeseen paperitöihin, eikä huomaa majataloon saapuvaa Noelia.

Kalle epäilee, että Monican ja Severin välillä on jokin yhteys. Monica muistuttaa kuitenkin, että heistä ei voisi tulla Severin kanssa paria. Severi saa Benjaminilta toivoa Monican suhteen ja päättää lähestyä naista. Severi loukkaantuu, kun kuulee oven läpi, että Monica pitää häntä vielä poikana.

Eva ja Jiri sopivat pitävänsä Nellan raskauden salaisuutena muilta. Kaksikko jää jälleen kiinni Lindalle supisemasta salaisuuksistaan

Kari on taas tullut huutamaan helikopterilentäjälle. Susu ja sairaalan vartija suitsivat Karin, ja Susu kieltää Karia häiriköimästä potilaita enää ikinä. Linda ja Miki noutavat Karin kuulusteluihin, joissa Karille ilmenee lentokoneturman oikea syy.

Sekä Jirillä ja Lindalla on vaikeuksia pysyä uskollisena toisilleen.

Kalle kyllästyy, eikä aio etsiä Ismoa, mikäli tämä ei ole valmis kohtaamaan ongelmiaan itse. Samaan aikaan Enossa lapsuudenkodissaan Ismo myöntää epätoivoisena Ritvalle, että hänen isänsä syyttää häntä edelleen menneisyydestä. Ismo rohkaistuu ja päättää kohdata isänsä uudelleen. Kalervo saapuu mökille, ja Ismo ilmoittaa, että haluaa puhua menneisyyden selväksi.

3807: Päivä, joka kuului vain meille
3808: Bastustamaton yllätys
3809: Noelina kasvotusten
3810: Syntiset entiset
3811: Ismo ja Faija Koo

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja