Salatut elämät juhlisti Esko Koveron 40-vuotistaiteilijajuhlaa – Kovero kiitti fanejaan: "Ilman teitä ei olisi Ismoa"

Salkkarit-studiolla vietetään Esko Koveron 40-vuotistaiteilijajuhlaa 18:27
Salattujen elämien työryhmä muisti Esko Koveroa 40-vuotistaiteilijajuhlalla.

Salattujen elämien työryhmä juhlisti keskiviikkona Esko Koveron 40-vuotistaiteilijajuhlaa. 

Salattujen elämien työryhmä juhlistaa keskiviikkona 10.5. Esko Koveron 40-vuotistaiteilijajuhlaa Salatut elämät -studiolla. Kovero oli silmin nähden liikuttunut ja otettu hänelle osoitetuista puheenvuoroista. 

– Kyllä tämä tietyllä tavalla hienolta tuntuu ja tämä on myös pakottanut minut miettimään tätä taivaltani täällä. Se on ollut todella pitkä, toivottavasti ei liian pitkä. Siitä matkasta suuri kiitos kuuluu teille. Ilman teitä ei olisi Ismoa, Kovero esitti kiitoksensa faneille.

Salatuissa elämissä pian 25-vuotisen uran Ismo Laitelan roolissa tehnyt Esko Kovero valmistui Teatterikorkeakoulusta 13. toukokuuta vuonna 1983.

Esko on ainoana alkuperäisnäyttelijänä kulkenut yhtäjaksoisesti sarjan ajan Ismo Laitelan polkua uskomattomine käänteineen.

Ismolle sattunut Salkkareiden 24-vuotisen historian aikana vaikka ja mitä. Koverolle sarjan historian rankin kohtaus oli se, kun Ismon tytär Miia Laitela menehtyi aivokasvaimeen.

– Kun niitä Miian viimeisiä hetkiä kuvattiin, niin siinä kun tytär kuolee isänsä syliin. Tuntuu, että vieläkin nousee pala kurkkuun, Kovero kertoi MTV Uutisille helmikuussa. 

Yksinä hauskimpina hetkinä Koveron mieleen ovat puolestaan piirtyneet kohtaukset, joissa Ismo ja näyttelijä Jarmo Kosken esittämä Seppo Taalasmaa seikkailivat nunnaluostarissa.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat