Mainos

Salattuihin elämiin kaksi uutta näyttelijää – nämä kaunottaret sekoittavat Pihlajakadun

Salkkareihin saapuu syksyllä kaksi uutta näyttelijää. Tutustu Eva Adamsonin ja Sofia Arasolaan! 

Salattujen elämien pian alkavalla syyskaudella nähdään kaksi uutta kaunotarta, Eva Adamson ja Sofia Arasola

Tamperelainen Eva Adamson, 19, on toinen Salattujen elämien seuraavan kauden uusista kasvoista. Helsingissä syntynyt, mutta Tampereella suurimman osan elämästään asunut Adamson on erittäin innoissaan uudesta tulevasta roolistaan ja muistelee onnellisena hetkeä, kun sai tietää pääsevänsä osaksi Salattuja elämiä. 

– Kun sain sen puhelun, että pääsin mukaan sarjaan, hypin onnesta niin kovin, että varmaan siellä puhelimen toisessa päässäkin tuntui minun iloni! Adamson nauraa.

Adamson kertoo pitävänsä erityisesti Salkkareiden nuorista hahmoista ja hänen mukaansa ohjelmaa tekevä porukka on todella mukava.

Lukion näyttelijätär kävi Tampereen yhteiskoulun lukiossa, josta hän valmistui ylioppilaaksi viime keväänä. Näytteleminen ja esiintyminen on Adamsonille erittäin tuttua koulusta sekä lapsuudesta.

– Kouluni oli ilmaisutaidon lukio, jossa näytellään, esiinnytään, lauletaan ja tanssitaan koko ajan. Olen aina rakastanut näyttelemistä ja esiintynyt ihan pienestä asti, aloitin Marimekon lapsimallinakin kolmevuotiaana ja tein sitä yksitoista vuotta.

Adamson on saanut elää kaksikielisessä kodissa, sillä hänen äitinsä on suomalainen ja isä englantilainen. Vapaa-aikanaan näyttelijälupaus rakastaa laulaa ja käydä aktiivisesti kuntosalilla.  

Sofia uudesta Salkkarit-pestistään: "Tunsin oloni etuoikeutetuksi"

Salkkareiden toinen uusi kaunotar on 26-vuotias turkulainen Sofia Arasola. Turun konservatoriosta valmistunut ammattitanssija on tehnyt paljon töitä teattereissa ja erilaisissa tanssiprojekteissa, jonka kautta hän päätyi myös näyttelemään. Salatut elämät on Arasolalle toinen tv-rooli. Näyttelijä on erittäin innoissaan tulevasta koitoksesta.

– Olin hämmentynyt, kun sain tietää päässeeni mukaan sarjaan. Tunsin oloni todella etuoikeutetuksi, sillä tiesin, että sarjaan on koekuvattu monia. Olen jännittänyt tähän päivään asti ja jännitän edelleen, koska tämä on ensimmäinen työpäiväni!

Arasolan suosikkihahmo Salatuissa elämissä on Ulla Taalasmaa. Muuta näyttelijäkaartia Arasola ei entuudestaan tunne, Tiia Elgiä lukuunottamatta.

– Tiia on myös tanssija, niin olemme niissä piireissä tavanneet ennenkin!

Vapaa-ajallaan näyttelijä rentoutuu urheilun, joogan ja elokuvien katselun parissa.

Salatut elämät palaa MTV3-kanavalle 21.8 klo 19.30!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.