Saksalle kammottavan kylmä suihku niskaan: Ruotsin hyökkääjä rokotti hallitsevia mestareita häikäisevällä tavalla!

Ruotsin jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Ola Toivonen värkkäsi häikäisevän kauniin 1–0-osuman Saksan verkkoon jalkapallon MM-kisojen alkulohko-ottelussa.

Pääkuvan videolla juttua lauantain MM-tapahtumista.

Viktor Claesson tarjoili keskityksen, ja Toivonen taisteli pallosta Saksan rangaistusalueella. Toivonen sai kurotettua jalkansa pelivälineeseen ja nostettua pallon kierteisesti maaliin yli Saksan maalivahdin Manuel Neuerin. Osuma syntyi 32. minuutilla.

Palloa yli 70 prosenttia peliajasta hallinneelle puolustavalle maailmanmestarille Saksalle maali oli kammottavan kylmä suihku niskaan. Saksa kärsi avauspelissään 0–1-tappion Meksikolle, ja se jäisi varmasti alkulohkoon, jos se häviäisi vielä Ruotsille.

Ruotsi oli lähellä maalia jo 12 minuutin kohdalla, kun Marcus Berg karkasi läpiajoon. Jeremy Boateng sai kuitenkin ennen laukausta törkkäämällä horjutettua Bergin tasapainoa, ja maalivahti Neuer torjui kudin.

Kahden minuutin kohdalla avautui Saksan toistaiseksi paras paikka, mutta Ruotsin maalivahti Robin Olsen torjui Julian Draxlerin lähilaukauksen upeasti jalallaan.


Lue myös:

    Uusimmat