Saksalaishyökkääjän teolla karu seuraus – kannattaja joutui sairaalaan

Saksalaiskannattaja Kai Flathmann joutui seuraamaan maansa avausottelun jalkapallon miesten EM-kisoissa sairaalasta käsin. Taustalla oli Saksan maajoukkuehyökkääjän Niclas Fullkrugin laukaus, joka oli aiheuttanut lämmittelyssä fanille murtuman.

Flathmann kertoi Instagramissa, että ei päässyt seuraamaan paikan päällä Saksan 5-1-voittoa Skotlannista EM-kisojen avausottelussa. Harmillinen tapaturma esti tämän.

– Minuun osui lämmittelyn aikana Niclas Fullkrugin laukaus. Siitä tuli reissu sairaalaan, jossa valitettavasti todettiin, että minulla on murtuma, Flathmann kirjoitti.

Fullkrug onnistui ottelussa maalinteossa.

– Onneksi hän paransi sihtiään ja teki 4-0, Flathmann totesi.

Flathmann kertoi Bild-lehdelle, että Saksan jalkapalloliitto otti häneen yhteyttä, mutta hän kieltätyi ottamasta vastaan lohdutuslahjoja. 

– Lauloin kansallislaulun paareilta. En tiennyt itkeäkö vai nauraa, koska jouduin luopumaan unelmastani nähdä avausottelu. Mutta milloin sinulla on mahdollisuus katkaista kätesi "Fullen" (Fullkrug) toimesta, Flathmann sanoi.

Saksa kohtaa seuraavassa ottelussaan Unkarin keskiviikkona. Tuolloin Flathmann aikoo olla paikalla seuraamassa maansa otteita.

 

Lue myös:

    Uusimmat