Täysi kaaos EM-katsomossa – katsojat joutuivat pakosalle

Tunteet kävivät kuumina Turkin ja Georgian välisen jalkapallon miesten EM-kisaottelun alla. Kannattajat ottivat yhteen ja myös sääolot kiusasivat kannattajia.

Turkki nappasi 3-1-voiton Georgiasta ensimmäisessä alkulohkon ottelussaan. Georgian tekemä maali oli historiallinen, sillä joukkue pelaa ensimmäistä EM-turnaustaan. Kentällä sattui ja tapahtui, mutta myös sen ulkopuolella salamoi.

Georgian ja Turkin fanien välille muodostui nujakka katsomossa noin tunti ennen ottelun alkua. Järjestyksenvalvojat ja mellakkapoliisit joutuivat rauhoittamaan tilanteen.

Georgialla oli vielä loppuhetkillä sauma nousta tasoihin, mutta tolppa ja viime hetken pelastus estivät sen synnyn. Tilanteesta seuranneesta kulmapotkusta Turkki pääsi iskemään loppuniitin ja ottamaan kolme pistettä. 

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Myös sääolosuhteet koettelivat EM-kilpailuja. Ennen ottelun alkua useat kannattajat joutuivat pakenemaan taivaalta ryöpsähtäneitä vesimassoja. Kuviin taltioitui, kuinka järjestäjät joutuivat toimenpiteisiin rankkojen keliolosuhteiden takia.

Lue myös:

    Uusimmat