Saimi Hoyerin juhlavinkit: Näin saat ihosi hehkumaan!

Mikä saa ihon pysymään kauniina vuodenajasta riippumatta? Saimi Hoyer kertoo vinkkinsä, kuinka voit kiinnittää huomiota ihosi hyvinvointiin sekä hehkuun kiireisenä juhlakautena.

Juhlakaudella pikkujoulujen ja muiden tapahtumien myötä tulee yleensä meikattua tavallista enemmän. Yhtenä Suomen menestyneimpänä mallina tunnetun Saimi Hoyerin, 38, mukaan ihon puhdistus, kasvohoidot ja ulkoilu saavat kasvot loistamaan.

– Ihonhoito on kaiken a ja o. Tässä työssä olen joutunut hirmuisesti laittamaan meikkiä, pesemään pois ja laittamaan takaisin. Se on hirmu raskasta iholle, Saimi Hoyer kertoo.

Meikkauksen välillä iho tulee puhdistaa kunnolla ja Hoyer muistuttaa, että aika ajoin on hyvä antaa myös ihon hengittää.

– Lepo on todella tärkeää. Jos vaan pystytte olemaan ilman meikkiä välillä, se on erittäin hyvä asia. On kaunista olla luonnonkaunis, Hoyer hymyilee.

– Itse käyn mesoterapiassa, joka on ollut iholleni aivan loistava asia, kun on pitkä työputki päällä. Se on kirkastava ja kosteuttava hoito, jonka jälkeen iho loistaa.

Hoyer vinkkaa myös liikkumaan ja ulkoilemaan säännöllisesti.

– Kävelen ja juoksen paljon metsässä, mutta koska selkäni tuppaa olemaan huonossa kunnossa, venyttelen aina hyvin. Nuorempana tanssin modernia tanssia ja sieltä on jäänyt venytysliikkeet mieleen, Hoyer kertoo.

Lue lisää upeiden suomalaisnaisten kauneudenhoidosta:


AVA

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja