Säihkyripset kaksiharjaisella ripsivärillä

Upeiden ripsien salaisuus on kaksiharjaisessa maskarassa, joka tuo ripsiin helmiäishohtoa. Helmen muuttumisleikkiin saapunut Noora Pohjanheimo sai tähtikatseen tuuheuttavalla ripsivärillä, joka tuo silmiin satiinimaisen kauniin hohteen.

Riia taivutti Nooran ripset ripsentaivuttimella ja käytti ripsiin maskaraa, jossa on kaksi harjaa. Musta harja antoi ripsille voluumia ja erotteli ripset hyvin toisistaan. Kaunis lopputulos syntyi, kun Riia teki ripsen tyveen sik-sak-liikettä ja nosti ripsiä ikään kuin ylöspäin.

Ripsivärin toinen kumimainen harja antoi ripsille helmiäishohtoisen harmaanmustan kiillon. Ripsiin saatiin harjan avulla pehmeyttä, kiiltoa ja pituutta.

Riia neuvoi levittämään kaksi harjasta sisältävän ripsivärin yksi silmä kerrallaan. Tällä kertaa maskaraa ei laitettu alaripsiin, jotta vältyttäisiin varjolta alaluomella.

Kaksi harjaa ja koostumusta

Nooralle levitettiin ripsiin NIVEA Double Designer Black Mystic -maskara, jossa on kaksi harjaa ja kaksi erilaista koostumusta. Toinen harja antaa ripsille syvän mustan värin ja tuuheutta, ja toinen näyttävän helmiäisviimeistelyn.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja