Sädehtivä iho ja sykähdyttävät silmät: Mikä on Jessica Alban kauneuden salaisuus?

Jessica Alba on monen naisen tyyli-ikoni. Kuvankaunis tähti luottaa kauneudenhoidossaan luonnollisuuteen, tasapainoiseen silmämeikkiin, punattuihin huuliin ja herkullisiin kasvonaamioihin.

Näyttelijä Jessica Alba, 32, on monesti saanut kantaa Hollywoodin kauneimman, halutuimman ja upeimman kaunottaren kruunua – häntä on myös tituleerattu aikansa seksisymboliksi. Ruskeasilmäinen kahden lapsen äiti on kuitenkin kaiken tämän hehkutuksen keskellä vahvasti jalat maassa -tyyppiä.

Jessica Alban ilmiömäinen, siltikin maanläheinen kauneus saa monet pohtimaan naisen kauneus- ja ihonhoitorutiineja – mikä on tähden kauneuden salaisuus?

Jessican Alban meikki – punaiset huulet ja taivutetut ripset

Jessica Alba paljastaa ripsentaivuttimen olevan hänen yksi tärkeimmistä luottotuotteistaan.

– Ripset kannattaa aina taivuttaa ripsentaivuttimilla. En yleensä käytä mascaraa hirmuisesti, ellen näytä todella väsyneeltä ja silmäni turvonneilta. Taivutan ripseni ja laitan mascaraa ripsien päihin, Alba paljastaa.

Myös punaiset huulet ovat Alban kauneuden kulmakivi: onnistuneiden punahuulien loihtiminen aloitetaan Alban neuvojen mukaan levittämällä meikkivoidetta huulille ulkoreunoja unohtamatta, jotta huulimeiki pysyisi paremmin ja pidempään. Sen jälkeen huulet rajataan huultenrajauskynällä aloittamalla ulkolaidoista kohti keskustaa. Rajausten jälkeen huulia pehmennetään värittämällä huulet hellästi rajauskynällä ja lisäämällä samaan sävyyn sointuvaa huulipunaa.

Jessica Alba vaihtelee myös rohkeasti huulipunan eri sävyjä: hän suosii niin tummanpunaista, kuin pinkkiä, oranssia ja nudea huulipunaa.

Jessica Alban ihonhoito – tee se itse!

Ihonhoidossa Alba luottaa helliin ja luonnonmukaisiin tuotteisiin: näyttelijä suosii mahdollisimman luonnollisia, herkälle iholle soveltuvia ihonhoitotuotteita sekä jääkaapin antimia.

– Loistavan kasvonaamion saa jogurtista, jauhetuista kahvipavuista ja kookosöljystä. Sekoita nuo kaikki keskenään, ja anna vaikuttaa (kasvoilla) niin kauan kuin haluat – se todella kuorii ja kosteuttaa ihoasi, Alba kertoi Good Morning American haastattelussa.

Itse tehtyä kasvo- ja kuorintanaamiota hierotaan puhdistetulle, kuivalle kasvojen iholle pyörivin liikkein ja vaikutusajan (vähintään 10 minuutin) päätteeksi huuhdellaan kylmällä vedellä. Iho kuivataan hellästi pyyhkeellä taputellen.

– Se on mahtavaa, koska kaikki nuo aineosat löytyvät keittiöstäsi; sekoitat ne keskenään ja voit luoda oman kauneussalongin kotiisi! Alba hehkuttaa.

Mitä tarvitset?

3–5 teelusikallista jogurttia

1 teelusikallinen kahvinpuruja

2 teelusikallista kookosöljyä

Samaa sekoitusta voi käyttää myös kuorintana kuiviin kyynärpäihin, jalkapohjiin ja käsiin lisäämällä sekoitukseen lisää öljyä, suolaa tai sokeria. Suola tekee sekoituksesta karheamman, sokeri pehmeämmän kuorinnan.

– Tämän jälkeen tuoksut aivan keksille, Alba kuvaili taannoin The Ellen DeGeneres Show'ssa.

Jos päätät kokeilla Alban kasvonaamiota, kokeile ensin pienelle ihonalueelle varmistaaksesi, ettet saa allergista reaktiota.

Kauneutta maailmalta:

Lähteet: Reveal.co.uk, Beyouthful.net, Cosmopolitan.com, Ellen TV, Health.com

Lue myös:

    Uusimmat