Sade oli estää häät – tuntematon nainen kutsui parin pitämään seremonian kotiinsa: "Näytti siltä, kuin olisimme suunnitelleet ne tänne"

7:20

Vasta-avioitunut pariskunta on ikuisesti kiitollinen amerikkalaiselle naiselle, joka kutsui heidät avioitumaan kotiinsa rankkasateen pilattua rantahäät. Häistä kertoo Yahoo Lifestyle -sivusto.

VIDEO: Näin onnistut taatusti hääkuvissa!

Dulce ja Ariel Gonzalez olivat suunnitelleet, että he saavat toisensa kauniissa rannalla järjestetyssä seremoniassa Mississippin Pascagoulassa viimeinen päivä kesäkuuta. Kaikki ei mennyt kuitenkaan aivan suunnitelmien mukaan.

Vielä aamulla säätiedotus näytti 15 prosentin mahdollisuutta sateelle, joten kaikki laitettiin rannalle valmiiksi parin suurta hetkeä varten.

Juuri ennen seremonian alkua sää teki kuitenkin täyskäännöksen ja kova vesisade ja salamointi alkoivat. Hääjuhlaa jouduttiin siirtämään, kun sulhanen, morsian ja vieraat eivät päässeet autojaan pidemmälle.

– Olin autossa äitini ja isäni kanssa itkemässä juuri saamassa paniikkikohtauksen ja hajoamassa ajatellen, että "voi hyvä luoja, mitä me nyt teemme", morsian Dulce Gonzales kertoo Yahoo Lifestylelle.

Pelastava enkeli saapui

Häävalmistelut oli huomannut myös Cynthia Strunk, joka asui rannan toisella puolella. Hän huomasi myös mustat pilvet, jotka kerääntyivät juhlapaikalle sekä autoihinsa jumiin jääneet vieraat.

Cynthia tiesi, että pariskunta tarvitsi B-suunnitelman, joten hän päätti olla avuksi.

– Hän tuli ikkunalleni ja sanoi: "Te kaikki olette enemmän kuin tervetulleita tulemaan meidän kotiimme. Saan kaiken valmiiksi kymmenessä minuutissa", Dulce muistelee.

"Se näytti siltä, kuin olisimme suunnitelleet ne tänne"

Niin häävieraat autettiin sateenvarjojen avulla sisälle juhlapaikalle. Paikka ylitti heti morsiamen odotukset, joka oli luullut heidän kerääntyvän vain pieneen huoneeseen seremoniaa varten.

Strunkien kodista löytyi kuitenkin suuri, avoin olohuone, johon oli asetettu tuolit viidellekymmenelle vieraalle. Myös morsiamelle oli oma pieni huone valmistautumista varten.

– Se oikeasti näytti siltä, kuin olisimme suunnitelleet ne tänne, Dulce sanoo.


Jos kuva ei näyt, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Emme ikinä unohda tuota päivää"

Seremonia sujui hyvin, ja hääjuhlat vietettiin parin suunnitelmien mukaisesti läheisessä ravintolassa, jossa Dulce ja Ariel olivat aiemmin kihlautuneet.

Tuore aviopari sai Strunkeilta vielä lahjaksi samppanjaa. Kiitokseksi häidensä pelastamisesta Gonzalesit saapuivat kaksi päivää myöhemmin kakun ja kukkien kera. Lopulta he päätyivät myös vaihtamaan puhelinnumeroita uuden tapaamisen järjestämiseksi.

– Emme ikinä unohda tuota päivää. Se oli äärimmäinen siunaus ja teki meidän suuresta päivästämme entistä erityisemmän, Dulce sanoo.

Lähteet: Yahoo Lifestyle, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja