Mainos

Sade ja tuuli riepottelevat monta päivää – pääsiäistä kohti paranee

Viikonloppuna ja ensi viikon alussa sää on pilvistä ja tuulista. Sateita tulee lähes päivittäin. Pääsiäistä kohti tuuli heikkenee ja pääsiäisenpyhiksi ennustetaan vaihtelevaa säätä – sadekuuroja ja aurinkoa.

Sadealueiden ylikulku alkaa tänään perjantaina. Etelässä ja lännessä sateet tulevat pääosin vetenä tai räntänä, idässä ja pohjoisessa räntänä ja lumena. Myös viikonloppuna tulee sateita. Yöt lämpenevät pilvisyyden takia.

Sateinen sää jatkuu ensi viikon alussa. Sateita tulee kaikissa olomuodoissa.

– Maanantaina ja tiistaina tulee laajempia sateita, keskiviikkona ja torstaina sateet ovat hajanaisempia, sanoo MTV Uutisten meteorologi Aleksi Jokela.

Päivälämpötilat ovat ensi viikon varrella maan etelä- ja keskiosassa 0-5 asteessa, pohjoisessa ylimmillään vähän plussalla. Viikon keskivaiheilla yöt kylmenevät jälleen yleisesti pakkaselle, kun pilvisyys ja kosteus vähenevät.

– Tämän hetken ennusteen mukaan sää paranee pääsiäistä kohti. Tuuli heikkenee ensi viikon alun jälkeen. Pyhinä olisi vaihtelevaa säätä, välillä tulee sadekuuroja eri olomuodoissa ja välillä on aurinkoa. Selkeää lämpenemistä tai kylmenemistä ei kuitenkaan vielä ole näkyvissä, sanoo Aleksi Jokela.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV:n sääsivustolla.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.