Saana ja Jussi Parviaisen avioliitto kriisissä

Elokuvaohjaajan nuorikko on omien sanojensa mukaan jättänyt jo kirjallisen avioerohakemuksen postiin.

Parviaisten avioliitto on ollut myrskyisä jo ensimetreistä lähtien ja se saa entistä enemmän farssin piirteitä. Saana Parviainen, 19, kirjoittelee blogiinsa milloin avioliiton olleen vain mediatemppu siipan puolelta, milloin kertoo Jussin uhkaavasta käytöksestä, milloin taas seuraavana päivänä kuuluttaa rakkauttaan miestään kohtaan julkisesti.

Vaimoaan 36 vuotta vanhempi Jussi ei ole niin kovaan blogikirjoituserumbaan lähtenyt, mutta on jakanut kansalle erittäin intiimejä asioita ja tunteitaan.

Nyt Parviaisten avioliitossa on kirjoitettu seuraava luku, joka käsittelee avioeron hakemista. Saana Parviainen päivitti maanantai-iltana blogiaan, jossa paljasti vieneensä samana iltana avioerohakemuksen postiin. Vielä tiistaiaamupäivänä hakemus ei ollut saapunut Helsingin käräjäoikeuteen.

MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti Jussi Parviaisen, joka oli ymmällään vaimonsa toiminnasta.

– Eilen puhuimme koko päivän rakkaudesta puhelimessa ja sitten hän yllättäen tekikin näin. Hän suuttui kai blogikirjoituksestani. Meillä oli eilen ihanaa yhdessä ja sitten hän yhtäkkiä ilmoitti vieneensä avioerohakemuksen. Hän on kyllä uhannut erolla monta kertaa aiemmin, Parviainen kummastelee.

Kolmatta kertaa naimisissa oleva Parviainen menee mietteliääksi, kun häneltä kysyy uskooko hän todella liiton pysyvyyteen nuoren naisen kanssa.

– Meillä on ihanaa yhdessä, silloin kun olemme yhdessä. En tiedä mitä liitolle käy, Parviainen sanoo.

MTV3.fin Viihdeuutiset ei tavoittanut Saana Parviaista kommentoimaan avioerohakemuksen jättämistä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat