Saako nykymies olla karvainen? Tätä mieltä naiset ovat!

1990-luvun elokuvissa todellisen miessankarin tunnisti viiksistä, tai ainakin niistä villisti rehottavista rintakarvoista. Mutta saako nykymies olla karvainen? AVA kysyi asiaa lukijoiltaan!

AVA kysyi lukijoiltaan, saako mies olla karvainen. Vastanneista 60 prosenttia antaisi miehen olla vain hieman karvainen, 31 prosenttia taas totesi, että mies saa olla miten karvainen vain! Kaikki haivenet mieheltä ajelisi pois yli kahdeksan prosenttia vastanneista.

Tuliko karvoille lähtö – kuka perusteli mielipiteensä parhaiten? Lue tarinat alta!

Tuuhea karvoitus on eläimellinen, brrh!

– Minua eivät säärikarvat tai vastaavat ällötä yhtään, partakin voi olla hyvin seksikäs. Sen sijaan paksut selkäkarvat saavat minut kirkumaan inhosta. Inhoan myös rintakarvoja.

– Karvaiset sääret ja muut ovat kammottavan näköisiä. Jos meidän naistenkin pitää sheivata, niin mikseivät miehetkin voisi pitää hieman huolta ulkonäöstään.

– Muut karvat eivät haittaa, paitsi hervoton selkäkarvoitus, joka ei vedä puoleensa. Sänki rinnassa tuntuu ikävältä, eli jos ajaa, niin sitten täytyy pitää huolta että se on myös siisti!

– Tuuheat rintakarvat on ällöttäviä, eläimellisiä... Jalkovälissä saa olla vähän, että on miehen näköinen.

– Rintakarvat kuuluu olla, mutta selkäkarvat ovat liikaa!

– Kysymys on hassusti muotoiltu, eihän se ole minun luvastani kiinni onko joku karvainen tai ei. Mutta jos kysytään, millaisesta pidän eniten, niin vastaan mahdollisimman vähäkarvaisesta.

Pitääkö miehen näyttää naiselta?

– Miehellä pitää olla kunnon hiukset ja vähän partakasvuakin, joita voi sitten haaveilu- ja hellittelyhetkinä "näperrellä". Rintakarvatkin ovat kivat, kunhan ei ole hiuksia tuuheammat.

– Karvaiset miehet ovat seksikkäitä. Turkkia ei silti tarvitse olla.

– Mieheni on tumma ja karvainen. Rakastan häntä karvoineen päivineen.

– Karvainen mies on mahtavan seksikäs! Miksi mies pitäisi näyttää naiselta?

– Mies saa pitää karvansa niin halutessaan. Poikaystävän kanssa meillä on sanaton sopimus, että minä en käske sitä leikkaamaan karvojaan, jotka minusta ovat muutenkin ihania siliteltäviä, ja se taas ei piittaa siitä, että päästän säärikarvat rehottamaan silloin, kun ei tarvitse pukeutua jatkuvasti hameisiin ja shortseihin. Toimii!

– Kyllä miehellä saa karvoja olla, sopivassa suhteessa. Rintakarvat, rintakarvat... Niillä saa oma mies ainakin ellin villiintymään.

–Karvainen mies on ihana ja miehekäs! On ihana rullailla hikisiä rintakarvoja sormiensa ympäri rakastelun jälkeen. Ja leuassa seksikäs sänki.

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja