Rutinoitunut parisuhde on tylsä – piristä sitä näillä vinkeillä

Tasainen ja turvallinen parisuhde on ihana, mutta liiallinen rutiini muuttaa sen herkästi tylsäksi.

Ensin tulee ihastuminen, sitten rakkaus, sitten rutiini. Mutta entä, jos ei tulekaan? The Huffington Postin kolmella vinkillä vältät parisuhteen rutinoitumisen.

Viettäkää aikaa erillään

Lähde reissuun kavereidesi kanssa. Kun olet ollut viikon tai edes viikonlopun pois rakkaasi luota, on ihanaa palata takaisin hänen kainaloonsa. Saat tällä kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Hauskan loman kavereidesi kanssa ja uutta intoa parisuhteeseen. Aikaa kannattaa kuitenkin muistaa viettää erillään muulloinkin kuin harvinaisten reissujen merkeissä.

Ole spontaani

Olkaa välillä villejä yhdessä. Hypätkää seuraavaan junaan tai bussiin, mihin ehditte ja katsokaa vasta perille, mihin päädyitte. Jonkin uuden tekeminen yhdessä on varmasti hauskaa ja yhteinen kokemus tuo teidät lähemmäksi toisianne.

Tee romanttinen ele

Parisuhteen rutinoitumista voi ehkäistä hyvin yksinkertaisella tavalla: Yllätä puolisosi tekemällä jokin romanttinen ele. Sen ei tarvitse olla mitään maata mullistavaa, vaan pienikin yllätys riittää. Osta kukkia, kokkaa juhlaillallinen tai tee jotain muuta, mistä tiedät puolisosi ilahtuvan.

Viettäkää aikaa muiden pariskuntien kanssa

Sen sijaan, että olette aina joko kaksin tai omissa kaveriporukoissanne, viettäkää aikaa muiden pariskuntien kanssa. Kun seurassasi on toinen pariskunta, voit heijastaa omaa suhdettasi heihin ja ehkä näet taas ne asiat, joilla puolisosi alun perin sai sukkasi pyörimään jaloissasi.

Lähtekää reissuun

Vaikka budjetti ei antaisi myöten unelmalomalle aurinkorannalla, lähtekää vaikka päiväksi lyhyen matkan päähän hotelliin. Normaalisti elinympäristöstä irtautuminen antaa potkua parisuhteelle, sillä lomaillessaan ihminen on usein parhaimmillaan.

Lähde: Realbuzz

Lue myös:

    Uusimmat