Ruotsissa tapahtuu kummia: SHL-seuran kausikortit loppuivat, toinen myi ottelun kymmenessä sekunnissa – "Valtavaa painetta"

Jääkiekon SHL:n startti on ruotsalaisfanit ryntäämään lippukaupoille. 

Ruotsin pääsarja käynnistyy torstaina täydellä seitsemän ottelun kierroksella. Tätä on odotettu – ainakin jos uskoo seurojen lipunmyyntilukuja. 

– Myimme ottelun loppuun kymmenessä sekunnissa, Röglen tiedotuspäällikkö Joel Nordström totesi Malmö-kotiottelusta Aftlonbladetille

– Ilmassa on paljon odotusta. Lippukauppaan vaikuttaa totta kai se, että ottelu on Skånen derby. 

Juttu jatkuu videon alla. 

SM-liigan mestaruusviiri kattoon – odotettu kiekkokausi viimein käynnissä 14:14
Tapparan mestaruusviiri kattoon – SM-liiga starttaa toden teolla torstaina, kun ohjelmassa on kuusi ottelua. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen lyö alkutahdit. 

Kiinnostusta on ollut muuallakin. Luulaja on myynyt ensi kertaa historiassaan kaikki kausikortit loppuun. Seura rajoitti määrän 4 000 kausikorttiin, jotta luukulle jää vielä irtolippujakin. 

– Keskikatsojamäärämme oli viime kaudella 6 000, mikä vastaa kausikorttien kysyntää. Jos sinulla ei ole nyt kausikorttia, pääsylipun saaminen on haastavaa, Luulajan lipunmyynnistä vastaava Jocke Darhammar selvittää.   

Viime kaudella 3 500 kausikorttia myynyt Luulaja eteni SHL:ssä puolivälieriin ja CHL:ssä aina finaaliin saakka. Sen se hävisi Tapparalle. Nyt se on hankkinut riveihinsä huippuhyökkääjät Linus Omarkin ja Pontus Andreassonin.  

– Lippuja kohtaan on esiintynyt valtavaa painetta, Darhammar summasi. 

C More esittää SHL:ää useamman ottelun viikossa. Torstaina Rögle-Malmö sekä Oskarshamn-Luulaja kello 19.55 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat