Suomen ex-NHL-hyökkääjä sikaili rumasti – pomo puhisi ja nyt tuli kunnon seuraamukset

Ruotsalaisen Modon riveihin siirtynyt suomalaiskiekkoilija Sampo Ranta on saanut kolmen ottelun pelikiellon sikailustaan.

Välikohtaus tapahtui keskiviikkona Modon harjoitusottelussa Björklövenin vieraana. Ranta saapui maalineduskahakkaan ulkopuolisena pelaajana ja löi poikittaisella mailalla Björklöven-puolustaja Kim Johanssonia kasvoihin.

Ranta sai ulosajon, ja nyt 23-vuotiaalle hyökkääjälle on langetettu lisäksi kolmen ottelun pelikielto.

Entiseltä NHL-pelaajalta jää pelikiellon myötä väliin tänään perjantaina käytävä harjoitusottelu Timråta vastaan ja sen jälkeiset kaksi Ruotsin pääsarjan SHL:n ottelua.

– Ei ole optimaalista, että pelaajalla on pelikiellon uhka viikko ennen kauden alkua, Modon urheilujohtaja Henrik Gradi sanoi ennen pelikiellon julkistamista Expressenin mukaan.

Videon Rannan sikailusta näyttänyt Expressen kuvailee takaiskua raskaaksi Modolle, joka nousi täksi kaudeksi takaisin SHL:ään.

Rannalta on edeltäviltä kausilta 2020–23 NHL-kokemusta Colorado Avalanchesta 16 runkosarjaottelun ja kahden pudotuspelitaiston edestä. Enimmäkseen hän pelasi noina kausina AHL:ää Colorado Eaglesin paidassa.

Lue myös:

    Uusimmat