Prinsessa Estelle, 8, hurmasi äitinsä syntymäpäiväkuvissa – edusti lähes samanlaisessa asussa kruununprinsessa Victorian kanssa

Ruotsin kruununprinsessa Victoria täytti tiistaina 43 vuotta. Huomion syntymäpäiväkuvissa varastivat jälleen prinsessa Estelle ja prinssi Oscar.

Ruotsin kruununprinsessan Victorian 43-vuotissyntymäpäivää vietettiin tiistaina poikkeuksellisissa oloissa Öölannissa, kun yleisöä ei päästetty koronakriisin takia tervehtimään prinsessaa Sollidenin linnan edustalle.

Kruununprinsessa perheineen asui kuitenkin kameroiden eteen ennen illalla Borgholmin linnassa kuultua syntymäpäiväkonserttia. Huomion kuvissa varastivat jälleen Victorian ja prinssi Danielin lapset prinsessa Estelle, 8, ja prinssi Oscar, 4.

Estelle oli pukeutunut hyvin samankaltaiseen vaaleaan, kukin koristettuun mekkoon kuin äitinsä ja hymyili kuvissa aurinkoisesti. Osassa kuvissa jälleen velmusti ilmeillyt Oscar oli puolestaan puettu vaaleansiniseen kauluspaitaan ja vaaleisiin kesähousuihin.

Konsertissa nähtiin myös kruununprinsessan veli prinssi Carl Philip puolisonsa prinsessa Sofian kanssa. Tyylillään monet hurmannut Sofia edusti sinisensävyisessä kukikkaassa mekossa.

Yhdysvalloissa asuva prinsessa Madeleine perheineen ei sen sijaan poikkeuksellisesti päässyt osallistumaan sisarensa syntymäpäivän viettoon, koska koronaan liittyvät matkustusrajoitukset estivät perheen pääsyn Ruotsiin.

Victoria ja Daniel näyttivät keväällä esimerkkiä hoitamalla kuninkaallisia edustustehtäviään etäyhteyksien avulla. Svensk Damtidningille antamassaan syntymäpäivähaastattelussa kruununprinsessa sanoi, että hän ja prinssi Daniel haluavat rohkaista ihmisiä myös liikunnan pariin.

– Intohimomme on rohkaista ihmisiä fyysisten aktiviteettien pariin ja rikkoa istuva elämäntyyli, joka elää vahvasti yhteiskunnassame, kruununprinsessa sanoi lehdelle.

Hän muistutti haastattelussa myös siitä, kuinka upea Ruotsin luonto on.

– Ruotsissa voi tehdä paljon kaikenlaista ja nyt ruotsalaiset ovat kotimaassa enemmän kuin koskaan. Kun kansainvälinen turismi on vähentynyt, meidän täytyy tukea paikallisia toimijoita, jotka ovat vaikeuksissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja