Ruotsalaistähti murskasi muut! Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski jäivät kauas kärjestä

Kerttu Niskanen oli parhaana suomalaisena kahdeksas 10 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailussa Les Roussesissa.

Niskanen jäi kisan voittaneesta Ebba Anderssonista peräti 45,9 sekuntia. Ruotsalaistähti oli päivän kilpailussa täysin ylivoimainen, sillä hän löi toiseksi sijoittuneen Ranskan Delphine Claudelin 13,4 sekunnilla. Kärkikolmikon täydensi USA:n Jessie Diggins (+20,5).

Krista Pärmäkoski oli 20:s (+1.12,0). Pärmäkoski aloitti kilpailun vahvasti ja oli ensimmäisen hiihtolenkin jälkeen vielä tiukasti palkintokoroketaistelussa. Loppua kohden Pärmäkosken vauhti kuitenkin hiipui ja suomalainen putosi kärkitaistosta.

Eveliina Piippo oli ilahduttavasti kisan toiseksi paras suomalainen sijoittuen 14:nneksi (+59,4). Emmi Lämsä oli 25:s (+1.22,7) ja Jasmi Joensuu 26:s (+1.27,0). Anne Kyllönen jätti kilpailun kesken.