Ruotsalaismediat repivät Tre Kronorin kappaleiksi – "Matkalla kohti kaikkien aikojen fiaskoa"

2:50
Videolla Valko-Venäjän voittomaali Ruotsia vastaan.

Ruotsin jääkiekkomaajoukkue koki historiallisen tappion, kun se hävisi ensimmäistä kertaa MM-tasolla Valko-Venäjälle. Ruotsalaismediat arvostelivat voimakkaasti Tre Kronorin otteita.

Valko-Venäjä voitti German Nesterovin kolmannen erän osumalla 1-0. Ruotsi oli edellisen kerran jäänyt ilman maalia MM-kisoissa vuoden 2016 puolivälierissä Kanadaa vastaan. Tuolloin tuloksena oli 0-6-lukemiin päättynyt selkäsauna. Ruotsalaismediosita SVT:tä, Expresseniä ja Sportbladetia yhdisti yhteinen teema Ruotsin hävittyä toisen peräkkäisen ottelunsa

– Matkalla kohti kaikkien aikojen fiaskoa, julistivat ruotsalaismediat otsikoissaan.

Sitaatti oli lainaus SVT:n asiantuntijalta Jonas Anderssonilta.

– Ruotsi on putoamassa turnauksesta ennen kuin se ehtii edes alkaa. En pidä siitä ollenkaan, liian monella on päät painuksissa, Andersson totesi lähetyksessä viitaten Ruotsin joukkueen pelaajien kehonkieleen.

Ruotsin tappiot Tanskalle ja Valko-Venäjälle merkitsevät sitä, että se tarvitsee voittoja ns. kovia maita vastaan, muuten se voisi karsiutua ensimmäistä kertaa pudotuspeleistä. Sportbladet kirjoitti, että Ruotsin ainoana tavoitteena enää voisi olla viimeiseen pudotuspelipaikkaan oikeuttava lohkon neljäs tila.

Ruotsi kohtaa seuraavassa ottelussaan Sveitsin. Ottelu pelataan tiistaina.

Katso pääkuvan videolta Valko-Venäjän voitto-osuma Ruotsin verkkoon.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja