Ruostutus ja patina

Modern Options ”instant rust” ruoste-efekti Ruoste ja Patina efektimaalit toimivat sekä ulko- että sisätiloissa. Maalit toimivat kaikilla kovilla pinnoilla, kunhan pohjalle levitetään tarkoitukseen sopiva pohja / tartuntamaali.

Voit maalata puuta, metallia, kiveä, kipsiä ja jopa muovia. Pakkaus sisältää 2 pulloa, yhden metallimaalin (ruostesetissä se näyttää valuraudalta ja patinasetissä kuparilta) ja yhden hapettajaliuoksen.

Muovikannun ”ruostutus”

Puhdista pinta liasta ja rasvasta. Tarvittaessa hio pinta 0000 teräsvillalla mataksi niin pohjamaali tarttuu paremmin.

Pohjamaalaa pinta esim. spray pohjamaalilla, se on helppo levittää ja kuivuu nopeasti n. 10min. Myös Liberonin Pronssipohjustus käy tähän tarkoitukseen.

Maalaa pintaan Modern Options metallimaali, anna kuivua tunnin ja maalaa toinen kerros.

Kun pinta on kuivunut 12 tuntia voidaan se sivellä hapettajaliuoksella.

Anna kuivua muutama tunti ja ruoste alkaa tulla näkyviin. Jos pinta ei näytä tarpeeksi ruosteiselta voidaan se sivellä toistamiseen hapettajaliuoksella.

Pinta on sellaisenaan valmis koriste- ym. esineisiin. Jos ruostutettu esine otetaan kulutusta vaativaan käyttöön kannattaa se lakata esim. matalla spray-lakalla.

Patinaefekti toimii periaatteessa samalla tavalla, mutta toisen maalauskerran jälkeen levitetään hapettajaliuos ennen maalin kuivumista.

  • Liberon-tuotteiden myynti: Hyvin varustetut rautakaupat, sisustustavaratalot, Akateeminen Kirjakauppa, tavaratalot, väriliikkeet ja muut erikoiskaupat.
  • Tiedustelut: Hanart Oy, Järvenpää 09-279 0830 tai info@hanart.fi

(t.i.l.a. 30.9.2004)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja