Toast Skagen (4 annosta)
- 4 siivua paahtoleipää
- 400 g kuorittuja katkarapuja
- 0,5 dl ranskankermaa
- 0,5 dl majoneesia
- ruohosipulia
- 1 sitruuna
- valkopippuria
Sekoita keskenään katkaravut, ranskankerma ja majoneesi. Mausta sitruunamehulla, hienonnetulla ruohosipulilla ja valkopippurilla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Paahda leivät ja levitä katkaraputäyte leivän päälle. Koristele sitruunalohkolla ja tarjoile.
Piparjuuri-lohisandwitch (4 annosta)
- 2 rkl majoneesia
- 2 rkl ranskankermaa
- 1 tl piparjuuritahnaa
- 8 siivua paahtoleipää
- kurkkua
- valkoviinietikkaa
- sokeria
- suolaa
- 150 g kylmäsavulohta