Röyhkeä tempaus! Brittipoliitikko Nigel Faragea heitettiin banaanipirtelöllä keskellä katua – "Ajattelin, että tämä on ainoa mahdollisuuteni"

Nigel Faragea heitettiin pirtelöllä Newcastlessa 1:43
Katso videolta erikoinen välikohtaus!

Brittipoliitikko Nigel Farage koki epämieluisan yllätyksen, kun tuntematon mies heitti hänen päälleen pirtelöä keskellä katua.

Brexit-puolueen perustaja Farage oli kampanjoimassa eurovaaleihin liittyen Newcastlen kaupungissa, kun kadulla ollut mies heitti äkkiarvaamatta poliitikon päälle pirtelöä.

Tilanteesta kuvatulla videolla näkyy, kun mies viedään pirtelön viskaisemisen jälkeen pois paikalta. Farage sen sijaan saatetaan pois paikalta, huomattavat pirtelötahrat pukunsa takilla ja housuilla.

BBC:n mukaan pirtelön heittänyt mies tunnistettiin 32-vuotiaaksi Paul Crowtheriksi, joka sanoi halunneensa protestoida Faragea vastaan pirtelötempauksellaan. Mies pysyy edelleen poliisin hallussa.

– En tiennyt, että hän on kaupungissa. Ajattelin, että tämä on ainoa mahdollisuuteni. Hänen sapekkuutensa ja rasisminsa on paljon vahingoittavampaa tässä maassa, kuin vähän pirtelöä rinnuksilla, mies sanoi.

Reilun viiden punnan hintaisen pirtelön makuna oli ollut banaani ja suolainen karamelli, mies selvensi.

Farage otti asiaan kantaa

Farage itse otti tapauksen jälkeen pirtelöprotestiin kantaa Twitterissä.

– Valitettavasti jotkut brexitiä vastustavat ovat radikalisoituneet siihen pisteeseen, että tavallisesta kampanjoinnista on tulossa mahdotonta, poliitikko kirjoitti.

Vasta pari kuukautta takaperin Britannian oppositiojohtaja Jeremy Corbyn sai kananmunasta päähänsä.

Lue myös:

    Uusimmat