Ronnie O'Sullivan vetäytyy turnauksesta – aikoo kuitenkin mennä paikalle

Snookerin supertähti Ronnie O'Sullivan vetäytyy Welsh Openista ahdistuksen takia.

Maailman ykköspelaajalla on takanaan loistava kausi, sillä hän on voittanut Ison-Britannian mestaruusturnauksen, Mastersin ja World Grand Prix -turnauksen tällä kaudella. Nyt on tullut mutkia matkaan.

O'Sullivan kirjoitti viestipalvelu X:ssä, että hän vetäytyy Walesin turnauksesta mielenterveysongelmien takia.

– Huomenta kaikki. Halusin kertoa, että olen päättänyt, että en pysty pelaamaan Llandudnossa ensi viikolla. Tätä on vaikea selittää, mutta olen kärsinyt jo vuosia esiintymispelosta, mikä on aiheuttanut ahdistusta. En pysty kontrolloimaan sitä, mutta yritän pärjätä sen kanssa niin hyvin kuin vain mahdollista, O'Sullivan kertoo.

– Pyydän anteeksi kaikilta, jotka ovat ostaneet liput, mutta en pysty ottamaan keppiä esiin, kun minusta tuntuu tältä. Mielestäni tämä on parasta minulle tällä hetkellä. Haluan silti olla tturnauksessa mukana , joten teen töitä Eurosportille, ja toivon näkeväni teidät siellä.

O'Sullivan jättäytyi pois jo Saksan Masters-turnauksesta tammikuussa. HÄn on jäänyt sivuun kaikkiaan seitsemästä rankingturnauksesta tällä kaudella.

O'Sullivan tunnetaan snookerpiireissä siitä, että hän aiheuttaa välillä kohuja, milloin peliesityksillään ja milloin pelin ulkopuolisilla asioilla.

 

Lue myös:

    Uusimmat