Mainos

Romeon vinkit naisen hurmaamiseen

Miesten ja naisten soidinmenot ovat usein kiinnostavaa seurattavaa. Kumpi tekee aloitteen, miten tilanne etenee? Miehiä viettelyn taidoissa kouluttavan valmentajan mukaan liian harva mies uskaltaa lähteä peliin mukaan. Kursailu on turhaa, kunhan tuntee pelin tärkeimmät säännöt.

Huippusuorituskonsultti Jani ”Romeo” Päivärinta on ottanut tehtäväkseen kouluttaa suomalaisista miehistä sulavakäytöksisiä herrasmiehiä, jotka menestyvät naisten keskuudessa. Työsarkaa riittää yllättävänkin paljon, näin uskoo konsultti itse.

- Tavallinen suomalainen mies ei uskalla lähestyä tuntematonta naista, vaikka nainen tekisi häneen lähtemättömän vaikutuksen ulkonäöllään. Miehen mielessä jylläävät erilaiset pelot, jotka liittyvät usein hylkäämisen tai nolatuksi tulemiseen. Myös epävarmuus siitä, miten tuttavuutta voisi syventää koskettelun ja seksin tasolle, saa miehet useimmiten luopumaan koko ajatuksesta, Päivärinta uskoo.

Jo vuosia omakohtaista tuntumaa aiheeseensa hakenut Jani Päivärinta kertoo itse elävänsä kuten saarnaakin. Ihastuttavan naisen huomaaminen aiheuttaa hänessä usein tarpeen toimintaan.

- En menettele aina saman kaavan mukaisesti, vaan haistelen tilannetta. Joskus käyn vain avaamassa pelin eli juttelen sanan tai pari ja lähden pois. Joskus taas lähden suosiolla karkuun. Jos nainen kuitenkin vaikuttaa oikein lupaavalta, jään keskustelemaan hänen kanssaan ja vien tilanteen syvemmälle.

Pyöreät muodot huomataan

Konsultti Päivärinta uskoo, että valtaosa miehistä tuntee tarvetta naisen viettelyyn kohdatessaan seksuaalisesti ja ulkonäöltään viehättävän naisen. Käytännössä tämä tarkoittaa perinteisen naisihanteiden mukaista muodokasta naista.

- Kyllä se vain niin on, että miehiä miellyttävät seksuaalisesti viehättävät muodot eli pyöreä muoto povessa ja takapuolessa. Myös lantion ja vyötärön harmoninen suhde on tärkeä, samoin kuin naisen tapa kiertää lantiota kävellessä. Kokonaisuudessa ratkaisee myös kasvojen ja vartalon symmetrisyys.

Näin viehättävän ja seksikkään naisen kohtaaminen voi aiheuttaa miehessä voimakkaankin ihastumisen tunteen. Ilman ihastumisen tunnetta tilanne ei Jani Päivärinnan mukaan johda mihinkään. Ihastunut mies sen sijaan avaa pelin useimmiten katsekontaktilla.

- Silmäpeli on perinteisesti ollut parittelurituaalin ensimmäinen vaihe, jonka voi toki halutessaan jättää väliinkin. Jos siihen kuitenkin ryhtyy, miehen on syytä muistaa perussääntö eli se, että hän pitää katsekontaktia yllä naista kauemmin. Näin mies pääsee tilanteessa niskan päälle.

Taitosarjat haltuun

Viettelyprosessin seuraava vaihe onkin usein se haastavin. Keskusteluyhteyden avaaminen unelmien naiseen on syytä tehdä tyylikkäästi, sillä se sanelee pitkälti jatkon.

- En usko, että on olemassa aina tepsiviä iskurepliikkejä, vaan tärkeintä on vaikuttaa itsevarmalta. Jos puheenaiheita kaipaa, aina voi tiedustella naisen mielipidettä vaikkapa jostakin ihmissuhteisiin liittyvästä asiasta. Myös naisen yllättäminen tehoaa usein. Se tapahtuu esimerkiksi niin, että jos kaunis nainen kävelee kadulla tai ravintolassa takanasi, voit pysähtyä ja kysyä häneltä vinosti hymyillen, että ”seuraatko minua?” Kysymyksen esittämisen jälkeen on hyvä jatkaa matkaa ja jättää nainen hämmästelemään perään. Peli on tällöin avattu, Jani Päivärinta pohtii.

Naisen uteliaisuuden saa herätettyä paitsi puhelahjoilla myös erikoistaidoilla. Näistä Päivärinta käyttää nimitystä taitosarjat, ja ne takaavat sen, että nainen kiinnostuu omaperäisestä miehestä. Niitä kannattaa kuitenkin kehittää vain omasta tahdostaan, ei naisia miellyttääkseen.

- Suurimmalle osalle miehistä suosittelisin sellaisen perustaidon kuin tanssimisen opettelua, jo sillä pääsee naisten keskuudessa pitkälle. Sen lisäksi kannattaa pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan, eli paitsi fysiikasta myös korvien välistä. Neuvoisinkin miehiä kehittämään itseään jollakin mieluisalla tavalla, opiskelemaan vaikka taidetta tai oman kotikaupunkinsa historiaa. Tämä heijastuu positiivisesti miehen persoonaan ja tekee hänestä kiinnostavan ihmisen.

- Itse olen kehittänyt taitosarjoikseni psykologista silmää naisten tunteiden ennakoimiseen ja havainnointiin. Olen joskus käyttänyt myös kädestä ennustamista, kolikkotemppuja ja origamin tekemistä naisten kiinnostuksen herättämiseen. Tyyliini kuulu myös pelata kahviloissa tuntemattomien naisten kanssa ristinollaa ruokaliinalla. Se piristää usein kummankin osapuolen päivää poikkeuksellisuudellaan, Romeo tunnustaa.

Keskustelusta kosketukseen

Keskusteluyhteyden onnistunut avaaminen luo mahdollisuuden myös kosketusvaiheeseen siirtymiseen, jos merkit ovat suotuisat. Miehet tuskittelevatkin Päivärinnan mukaan usein mielessään sitä, milloin on sopiva hetki käyttää huulia puhumisen sijaan suuteluun.

- Tämän voi testata aivan yksinkertaisella keinolla. Mies sivelee tällöin naisen hiuksia hellästi pois kasvoilta ja tarkkailee naisen reaktioita. Jos nainen antaa miehen kosketella hiuksiaan, hän on valmis myös suuteluun. Jos taas nainen vetäytyy miehen kosketuksesta, silloin ei vielä ole suutelun aika.

Konsultti Päivärinta kehottaakin miehiä malttamaan mielensä koskettelun suhteen, sillä liiallinen innostus voi saada naisen perääntymään tilanteesta.

- Pahin virhe viettelytilanteessa on naisen koskettaminen liian aikaisin. Sellainen yleensä ahdistaa naisia. Ensin täytyy keskustella ja antaa naisen tuntea olonsa rennoksi ja turvalliseksi, vasta sitten on koskettelun vuoro. Muutoinkin miehen liiallinen innokkuus voi pilata koko tilanteen. Pelin henki onkin se, että miehen pitää ensin saada nainen ihastumaan itseensä ja vasta sitten voi näyttää oman kiinnostuksensa. Toivon totisesti, ettei kukaan mies kävele naisen luokse ja julista heti kättelyssä naisen ihanuutta ja rukoile, että ota minut, Päivärinta puuskahtaa.

Naisen tarkka vaisto

Naisten ajatusmaailmaa yrityksen ja erehdyksen kautta opiskellut Jani Päivärinta kehottaa miehiä pitämään mielessään myös yhden elintärkeän faktan.

- Naisten tilannetaju on vertaansa vailla. Iskutilanteessa he tietävät täsmälleen mistä on kyse ja mitä tulee tapahtumaan. Naisia ei voi yllättää, koska he osaavat lukea miesten tunnetiloja. Miesten on hyvä ymmärtää tämä ja suunnitella viettelystrategiansa sen mukaan, eli käyttäytyä pelin alussa mieluummin vaikka liiankin itsevarmasti, Päivärinta painottaa.

Teksti: Marjo Tiitto

Saisiko sinut vieteltyä Romeon neuvoilla? Osallistu keskusteluun!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.