Mainos

Rokkarille morsian -komistus kihlasi rakkaansa 16 vuoden jälkeen

Rokkarille morsian -sarjassa omaa rakasta metsästänyt Bret Michaels on löytänyt rakkauden vanhan naisystävänsä sylistä.

Terveysongelmistaan selvinnyt Bret Michaels on mennyt kihloihin, kertoo popcrunch.com. Michaels kosi naisystäväänsä Kristi Gibsonia elämästään kertovan reality-sarjan finaalijaksossa. Michaelsilla ja Gibsonilla on kaksi lasta, ja he ovat tunteneet toisensa jo 16 vuotta.

– Haluan, että tiedät minun rakastavan sinua. Olet ollut uskomattoman iso osa elämääni. Haluan sinut vaimokseni, Michaels sanaili kameroiden edessä.

– Olen sanaton. Luulin, ettei tämä päivä koskaan tulisi; luulen, ettei hän tajua, kuinka onnelliseksi hän on juuri tehnyt minut, Gibson hehkutti.

Michaels kertoo pelänneensä, että avioiduttuaan hänen pitäisi luopua kiertue-elämästä tai muuttua. Mies myös pelkäsi epäonnistuvansa avioliitossa.

– 16 vuotta ylä- ja alamäkiä, ja kun katson ympärilleni, näen, kuka on edelleen paikalla: Kristi, joka on kestänyt minua, Michaels sanoo.

Huhtikuussa 2010 Michaels sai aivoveritulpan ja sai todella taistella terveytensä puolesta. Terveysongelman hellitettyä Michaelsin vanha romanssi Gibsonin kanssa kuumeni jälleen. Rakastavaisilla on kuitenkin edessään lisää koitoksia: Michaels joutuun vielä sydänleikkaukseen, jossa korjataan hänen sydämestään löytynyt reikä.

ROKKARILLE MORSIAN on tauolla.

MTV3/Helmi

Lähde: Popcrunch.com

Kuva: Getty/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.