Mainos

Rocketmanin leikkely jurppii: Putin ja Elton John tulittavat toisiaan seksuaalivähemmistöjen oikeuksista syntyneessä sanasodassa

0:47

Venäjän presidentti Vladimir Putin ja muusikko Elton John ovat ajautuneet sanalliselle törmäyskurssille homoseksuaalien oikeuksista.

Putin syytti Financial Timesin haastattelussa liberaaleja valtioita seksuaalisen monimuotoisuuden liiallisesta ihailusta. Putin totesi, että Venäjällä ei ole ongelmia LGBT-henkilöiden kanssa ja että kaikkien tulisi antaa olla onnellisia.

– Tämä ei saa kuitenkaan hämärtää miljoonien ihmisten muodostaman ydinjoukon perinteisiä perhearvoja, Putin totesi.

Elton John kommentoi olevansa vahvasti eri mieltä Putinin kanssa. Hänen mielestään Putinin kommentit ovat tekopyhiä. John muun muassa ihmettelee, miksi Venäjällä on sensuroitu hänen elämästään kertovaa Rocketman-elokuvaa.

John oli jo viime kuussa kritisoinut venäläisiä siitä, että Rocketman-elokuvasta oli poistettu homoseksuaalisuuteen viittaavia kohtauksia.

Putin puolestaan toteaa arvostavansa Elton Johnia. Putinin mukaan John on kuitenkin erehtynyt.

– Lakimme ei salli homoseksuaalisen propagandan levittämistä alaikäisille. Annetaan lasten kasvaa ja antaa heidän sitten päättää, mitä he haluavat tehdä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja