Robert Pattinson haluaa naimisiin petturityttöystävän kanssa

Näyttelijäkomistus Robert Pattinson suostuu antamaan anteeksi pettämisestä kiinni jäänelle tyttöystävälleen Kristen Stewartille, mutta vain jos tämä suostuu naimisiin Pattinsonin kanssa.

Twilight-tähti Robert Pattinson, 26, on ottamassa lähteiden mukaan ex-tyttöystävä Kristen Stewartin takaisin vierelleen, mutta vain jos tämä suostuu sitoutumaan mieheen tosissaan. Stewart jäi kesällä kiinni pettämisestä ja on siitä lähtien tehnyt kaikkensa saadakseen Pattinsonin antamaan anteeksi. Nyt miehen kerrotaan suunnittelevan anteeksiantoa, mutta vain sormusten kera.

– Rob kertoi Kristenille, että hän voi antaa suhteen anteeksi vain, jos hän todella sitoutuu häneen, lähde kertoo.

– Rob on halunnut naimisiin Kristenin kanssa jo tovin eikä hän halua palata yhteen hänen kanssaan ellei tiedä, että hänkin tahtoo sitä loppuelämäkseen.

Lähde paljastaa, että sydämensä särkenyt tähti ei saa Stewartia mielestään.

– Vaikka Kristen mursi Robin sydämen, Rob on tajunnut, ettei voi elää ilman häntä. Hän ei koskaan lakannut rakastamasta ja uskoo Kristenin rakastavan häntä.

– Hän haluaa epätoivoisesti saada sen toimimaan ja haluaa antaa Kristenille toisen mahdollisuuden, mutta vain jos tämä todistaa haluavansa sitä todella.

Daily Star Sundayn lähde kertoo, että avioliitosta on suhteen aikana puhuttu ennenkin.

– He ovat avoimesti puhuneet naimisiinmenosta ennen ja Kristen on vuosia sanonut, ettei halua rynnätä mihinkään.

– Kristen tekee kuitenkin mitä tahansa saadakseen Robin takaisin ja yksi (yhteenpaluun) ehdoista on keskustella naimisiinmenosta ja tulevaisuudesta. Rob on hyvin romanttinen ja perinteitä kunnioittava.

AVA

Lähde: contactmusic.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat