Robert Helenius yhdistetty jättiotteluun – tähtipromoottori herkuttelee: "Meillä on kaveri"

Robert Helenius vastaa haastajansa uhoon: "Saa kokeilla" 3:36
Robert Helenius puhui Tulosruudulle harjoittelustaan ennen paluuotteluaan.

Nyrkkeilytähti Anthony Joshuan promoottori Eddie Hearn lupaa ensi lauantain otteluillan toteutuvan Dillian Whyten poisjäännistä huolimatta. Suomalaisjätti Robert Heleniusta on povattu Joshuan mahdolliseksi vastustajaksi Lontoossa käytävään tapahtumaan. 

Joshuan ja Whyten uusintaottelu peruuntui loppuviikosta, kun Whyten antamasta dopingnäytteestä paljastui epäilyttäviä löytöjä. 

Eddie Hearn sanoi BBC:lle maanantaina olevansa varma, että ottelu saadaan tästä huolimatta järjestymään etsimällä Joshualle korvaava vastustaja. Hän lupaili tekevänsä virallisen ilmoituksen asiasta viimeistään tiistaina. 

– Suunnitelmana on edelleen otella lauantaina. Tämä on miinakenttä, sillä tarjokkaita on paljon, ja uskottavat nimet haluavat 10 miljoonan punnan palkkion, yksityiskoneen ja vasemman jalkani sopimukseen, tähtipromoottori sanaili. 

Joshua on Hearnin mukaan pysynyt erittäin rauhallisena yllätysilmoituksen jälkeen. 

– "AJ" haluaa ehdottomasti otella. Hän on näyttänyt uskomattoman hyvältä harjoitusleirillä. En ole koskaan nähnyt häntä niin hyvässä kunnossa. 

Brittimediat Sky Sports sekä Daily Star uutisoivat maanantaina, että Helenius on "vakavasti otettava ehdokas" hyppäämään kehään raskaan sarjan entistä maailmanmestaria vastaan.

Hearn haluaa saada Joshualle mahdollisimman uskottavan vastustajan, joka pystyy valmistamaan brittitähteä kohtaamiseen Deontay Wilderia vastaan. 

– Meillä on kaveri (vastustajaehdokas), jonka uskomme olevan oikea, ja muitakin odottamassa, Hearn lisäsi. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

MTV Urheilu ei ole tavoittanut Heleniuksen manageria Markus Sundmania kommentoimaan otteluhuhuja. 

Lue myös:

    Uusimmat