Robbie Williams kieltäytyi miljoonapalkkiosta

Robbie Williamsia on kaavailtu brittien X Factor -ohjelman tuomariksi, mutta toistaiseksi artistilla on syynsä kieltäytyä kunniasta.

Laulaja Robbie Williams on huhujen mukaan kieltäytynyt 2 miljoonan punnan (noin 2,3 miljoonan euron) tarjouksesta toimia suositun X Factor -ohjelman tuomarina. Star-lehden mukaan Take Thatin laulajaa ja pitkään soolourallakin viihtynyttä Williamsia on pyydetty tuomaristoon Simon Cowellin tilalle.

– Kun Simon jätti tuomaroinnin brittien X Factorissa, hän sanoi olevansa vakuuttunut, että Robbie olisi miellyttävä, sanavalmis ja hauska valinta hänen tilalleen. Raha on kuitenkin ollut kompastuskivi, sillä Robbie haluaa enemmän kannustinta, jotta suostuisi esiintymään television suorassa lähetyksessä joka viikko, lähde kertoo Starille.

Williams on myös sanonut olevansa huolissaan, miten työmäärä vaikuttaa miehen avioliittoon Ayda Fieldin kanssa.

– Ayda rakastaa parrasvaloja ja liikkeellä on huhuja, että häntä on pyydetty seuraavaan The Real Housewifes Of Beverly Hills -sarjaan. Rob haluaa kuitenkin mieluummin viettää rauhallista elämää. Jos hän saisi päättää, hän muuttaisi autiolle saarelle ja eläisi kuin erakko. Hän haluaa myös tulevaisuudessa vauvan ja tulee olemaan tarpeeksi monimutkaista yhdistää tuleva Take Thatin kiertue vauvakuvioihin, lähde paljastaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja