Rion nelinkertaisen olympiavoittajan veli syytettynä kolmesta murhasta – perheellä traaginen lapsuus

7:04
Videolla Jari Mönkkönen Huomenta Suomen haastattelussa.

Voimistelutähti, olympiavoittaja Simone Bilesin veli on pidätettynä, ja häntä syytetään kolmoismurhasta. Biles julkaisi kommentin tapahtuneesta. 

NBC:n mukaan Bilesin veli Tevin Biles-Thomas pidätettiin, kun hän ampui uudenvuodenaattona Clevelandissa kolme ihmistä kuoliaaksi, ja kaksi haavoittui. Biles kirjoitti viiden päivän jälkeen pidätyksestä Twitter-viestissään, että hän on elänyt vaikeita aikoja tapauksen jälkeen. 

– Sydämeni särkyy kaikkien asianosaisten puolesta, erityisesti uhrien ja heidän perheidensä puolesta. En voi tehdä mitään mikä parantaisi asianosasten kipua, mutta esitän vilpittömät surunvalittelut kaikille, joihin tämä kaamea tragedia on vaikuttanut, hän kirjoitti. 

Bilesin sisarusten lapsuus oli vaikea, sillä äiti kärsi huumeriippuvaisuudesta. Kun Simone oli kolmen, hänet otettiin huostaan. Lopulta isovanhemmat ottivat hänen huoltajuuden. 

Bilesiä on pidetty maailman parhaana voimistelijana. Hän voitti peräti neljä olympiakultaa Riossa 2016. 


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja