Rihanna: Minun kanssani on pelottavaa seurustella

Laulaja Rihannalla on takanaan vaikeita suhteita. Tähti paljastaa Cosmopolitan-lehdelle, että hänen kanssaan voi olla pelottavaa seurustella.

Poptähti Rihannalla on takanaan vaikeita suhteita. Suhde laulaja Chris Browniin päättyi, kun mies pahoinpiteli tyttöystävänsä pahasti. Myös Rihannan edellinen suhde baseball-pelaaja Matt Kempiin päättyi niin ikään kyyneliin. Vuoden mittainen suhde kariutui, koska Rihannan kiireinen elämäntyyli oli liikaa miehelle.

Myös Rihannan suhde isäänsä on ongelmallinen. Kun Brown pahoinpiteli Rihannan, isä puhui lehdistölle, mutta ei ottanut yhteyttä surevaan tyttäreensä. Viimeinen niitti oli, kun huumekoukussa aikanaan ollut isä myi Rihannan lapsuuskuvia lehdistölle, jälleen kerran ilman tyttärensä lupaa.

Rihanna on kertonut, ettei halua olla liian riippuvainen ihmissuhteista, vaan toivoo että voisi nauttia elämästä muutenkin. Tähti paljastaa, että kyllästyy miehiin aika nopeasti.

– Miehet ovat metsästäjiä, he tykkäävät saalistaa. Heitä täytyy pitää jännityksessä. Oikeastaan olen itsekin samanlainen. Kyllästyn nopeasti, Rihanna sanoo.

Rihanna kyllästyy helposti miehiin.

Rihanna kertoo, että miehen täytyy saada hänet nauramaan, mikäli mielii pitää tähden mielenkiinnon yllä. Helppoa tähden kanssa heilastelu ei kuitenkan ole.

– Voi olla pelottavaa tapailla tässä bisneksessä työskentelevää. On vaikea löytää miestä, jota tämä ei haittaa. Tällä hetkellä minun onkin vain helpompi keskittyä uraani, Rihanna sanoo.

Rihannalla ei ole tiettyä miestyyppiä, joka vetoaa häneen.

– Viehätyn erilaisista asioista. Se voi olla miehen ulkonäkö tai hänen älynsä. Se voi olla mitä vain, Rihanna sanoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja