Ricky Gervais pilkkasi jälleen Hollywood-julkkiksia: Penisvitsejä ja avioeroja!

Brittikoomikko Ricky Gervais antoi jälleen sanallisen ruoskansa heilua tämän vuoden Golden Globe -gaalassa. Hän puhui peniksestään ja vitsaili Hollywood-julkkisten avioeroilla.

Ricky Gervais juonsi jälleen Golden Globe 2012 -gaalan vuoden tauon jälkeen. Brittikoomikon avausmonologi sai jälleen tähdet hikoilemaan kauhusta. Kaikki odottivat Gervaisin toistavan vuoden 2011 rivot vitsit, jotka aiheuttivat pienoisen skandaalin.Tänä vuonna tähdet pääsivät kuitenkin helpommalla.

– Minua on varoitettu, että jos loukkaan jotakuta teistä tai kotikatsojista tai aiheutan minkäänlaista pahennusta... he kutsuvat minut varmasti juontamaan ensi vuonnakin, Gervais nauratti alkuun ja luki sen jälkeen listan asioista, joita hän ei saa mainita.

– En saa puhua Jodie Fosterin majavasta. En ole henkilökohtaisesti nähnyt sitä, mutta se ei tarkoita, ettei se ole ihan hyvä, Gervais kertoi tarkoittaen Fosterin ohjaamaan Beaver-elokuvaa, jonka nimellä on huvittava kaksoismerkitys.

Gervais vertasi myös Golden Globes -juhlaa Oscar-gaalaan.

– Se on kuin Kim Kardashian verrattuna Kate Middletoniin. Äänekkäämpi, ronskimpi, enemmän kännissä ja helpommin ostettu.

Gervais ei pilkannut vain Hollywood-tähtiä, vaan osasi nauraa myös itselleen.

– En saa puhua rivouksia. Ei haittaa, sillä minulla on suuri sanavarasto. Ei alastomuutta. Se on harmi, sillä minulla on suuri... sanavarasto. Mutta pieni penis.

Avioerot ja skandaalit aiheena

Monien tähtien ilme jähmettyi kuitenkin, kun Gervais alkoi puhua viime vuoden avioeroista. Hän mainitsi Arnold Schwarzeneggerin ja Maria Shriverin, Jennifer Lopezin ja Marc Anthonyn sekä Demi Mooren ja Ashton Kutcherin. Koomikko kuitenkin tarttui Kim Kardashianin pika-avioliittoon, joka päättyi vain muutaman kuukauden jälkeen.

– Avioliitto, joka kesti vain 72 päivää! Olen istunut kuuntelemassa James Cameronin kiitospuhetta pidempään.

Myös Hollywoodin viime vuoden skandaalit olivat Gervaisille antoisa aihe.

Justin Bieberin täytyi tehdä isyystesti. Olipa turha testi! Ainoa tapa, jolla hän olisi voinut tehdä naisen raskaaksi, on jos hän olisi lainannut Martha Stewartin pipettiä.

Lopulta Gervais pyysi lavalle Johnny Deppin, jota pilkkasi viime vuoden gaalassa surutta.

– Viimeksi solvasin hänen elokuvaansa The Tourist niin pahasti, että hänen uransa lähti laskuun. Nyt hän joutuu esiintymään minun kanssani. Toivottakaa tervetulleeksi mies, joka pistää ylleen mitä vaan, mitä Tim Burton hänen käskee – Johnny Depp!

Katso videot:

MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat