Renny Harlin esitteli Johanna-rakkaansa somekansalle – poseeraavat koiranpentu sylissään: "Onnea perheenlisäyksestä"

Renny Harlin herkistyi Luokkakokous 3:n kuvausten lopun häämöttäessä:"Nämä näyttelijät ovat kuin perhettä" 8:07
Renny Harlin herkistyi Luokkakokous 3:n kuvausten lopun häämöttäessä: "Nämä näyttelijät ovat kuin perhettä"

Elokuvaohjaaja Renny Harlin,61,esitteli tällä viikolla uuden puolisonsa Johanna Kokkilan, 26, Apu-lehden haastattelussa.

Nyt huippuohjaaja julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Kokkilan kanssa Instagram-tililleen

Pariskunta poseeraa aurinkoisessa syysmaisemassa. Harlinilla on pieni koiranpentu sylissään.

– Elämä on ihanaa, Kun sen oikein oivaltaa. Ja kun lentää siivin valkein niin kuin joutsen, Harlin kirjoittaa kuvansa saatetekstiksi siteeraten tunnettua suomalaista sanoittajaa Reino Helismaata

Harlin on kirjoittanut myös siteerauksen kirjailija Helen Kellerin tekstistä. 

– Parhaita ja kauneimpia asioita maailmassa ei voi nähdä tai edes koskea. Ne pitää tuntea sydämessään, Harlin kirjoittaa. 

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä. 

Harlinin rakkaudentäyteinen päivitys on lämmittänyt hänen seuraajiensa mieltä. 

– rakkaus on ihana lahja. Nauttikaa. Ja onnea myös perheenlisäyksen johdosta, seuraaja kirjoittaa. 

– Olet selvästi rakastunut. Onnea, kommenteissa lukee. 

Harlinin sylissä oleva koira on tiettävästi pariskunnan yhteinen. Kokkila kertoi lauantaina julkaistussa Instagram Stories -videossa, että ovat menossa koiranpentunsa kanssa ensimmäisellä brunssille. Koiraa hän kutsuu videolla nimellä Myy. 

Suhde työn edelle

Harlin tapasi Porista kotoisin olevan projektikehityspäällikön ja kasvatustieteiden maisterin Kokkilan Luokkakokous-elokuvan koekuvauksissa, mihin Kokkila haki näyttelijäksi.

Suomen kuvausten jälkeen Harlin ehdotti Kokkilalle uutta työtä hänen seuraavaan elokuvaprojektin parissa Bulgariassa. Kokkila kertoi Apu-lehdelle, että päätti ottaa työn vastaan ja muuttaa maahan. Työn lomassa he tutustuivat toisiinsa paremmin. 

–  Sitten rakastuimme, ja tässä sitä nyt ollaan, Kokkila kertoi lehdelle.

Elokuvaohjaaja kertoi haastattelussa olevansa rakastunut ja aikoo laittaa uuden suhteensa nyt kaiken edelle.

– Olen ensimmäistä kertaa ymmärtänyt, että elämässä on jotakin tärkeämpää kuin työ. Laitan tämän suhteen ja Johannan etusijalle milloin tahansa. Jos joku sanoisi nyt, että pääset kuvaamaan hienoa elokuvaa minne päin maailmaa vain, mutta Johanna ei pääse mukaan, kieltäytyisin. Harlin kertoi lehdelle.

26-vuotias Kokkila työskenteli aiemmin luokanopettajana. Hän on myös harrastanut muodostelmaluistelua kilpatasolla sekä kilpaillut bikini fitneksessä. Kokkilan Instagram-tililtä selviääkin, että urheilu on yhä lähellä naisen sydäntä.

Harlin seurusteli aiemmin kiinalaisen Kay Huangin kanssa, mutta pariskunta erosi ennen vuoden 2019 joulua. Harlinilla on vuonna 1997 syntynyt poika. 

Lue myös:

    Uusimmat