Renny ja Johanna Harlin muuttavat pysyvästi Miamiin – "Tuleva kotimme sijaitsee pilvenpiirtäjässä"

Renny Harlinin ja Johanna-rakkaan hääviikonloppu kuvina - näin hulppeasti rakastavaiset juhlivat St. Tropezissa 1:17
Renny Harlinin ja Johanna-rakkaan hääviikonloppu kuvina - näin hulppeasti rakastavaiset juhlivat St. Tropezissa

Renny ja Johanna Harlin muuttavat Miamiin, kun he ovat saaneet uutuuselokuvansa kuvaukset purkkiin Kreikassa.

Menestysohjaaja Renny Harlin ja hänen vaimonsa Johanna Harlin ovat parhaillaan Kreikassa, missä heillä alkaa uuden elokuvan kuvaukset. Harlinin tuleva elokuva on toimintatrilleri The Bricklayer, jonka pääosassa nähdään Aaron Eckhart.

Elokuvan kuvaukset alkavat maaliskuussa ja päättyvät toukokuun puolessa välissä. Harlin arvioi, että tuotos nähdään elokuvateattereissa reilun vuoden päästä.

Kuvausten jälkeen Harlineilla on edessään muutto Miamiin, josta he ovat haaveilleet jo pitkään.

– Olimme Miamissa joulun alla ja kävimme katsomassa kiinteistönvälittäjien kanssa monia koteja. Löysimme sieltä pari lempparia, mutta jatkamme etänä tutkintoja. Aiomme muuttaa pysyvästi Miamiin toukokuun puolessa välissä ja teemme sieltä käsin töitä etänä, Renny kertoo.

– Meidän kriteerimme on se, että haluamme uuden kodin sijaitsevan rannalla ja siinä on oltava merinäköala, Johanna sanoo.

Urheilullisella pariskunnalla on suunnitelmissa aloittaa uusi harrastus Miamissa, surffaus. Pari on katsonut tällä hetkellä koteja Miami Beachin alueelta, mutta se tuskin tulee olemaan parin pysyvä asuinalue.

– Asumme siinä vuoden tai pari ja sen jälkeen katsomme, miten maku kehittyy. Tuleva kotimme sijaitsee pilvenpiirtäjässä, joita on rannalla valtavasti. Luultavasti tulevaisuudessa hankimme oman talon, kun olemme tutustuneet paikkaan tarkemmin ja tiedämme, missä haluamme asua, Renny kertoo.

Harlineista ilmestyy tänä keväänä The Harlins -sarja mtv-palvelussa, jossa nähdään muun muassa kuinka pari etsii itselleen kotia Miamista.

Pariskunnalla on Suomessa kakkoskoti. Parin kesähuvila sijaitsee Haminaan kuuluvassa Tammion saaressa, joka on parhaillaan remontissa.

– Kesäpaikkaprojekti on täydessä vauhdissa menossa eteenpäin. Koska se sijaitsee saaressa, työntekijät pääsevät sinne keleistä riippuen, joko joutuvat odottamaan vahvempia jäitä tai jäiden sulamista. Remontti tulee kestämään koko vuoden, mutta ehkä me pääsemme kesän lopussa käymään siellä, Renny pohtii.

Harlinit avioituivat viime kesänä ja syksyllä he juhlivat häitään lähipiirin kesken Ranskassa. Ennen vuoden vaihtumista pari lähti odotetulle häämatkalle Amerikkaan.

– Meillä oli aivan ihanan häämatka. Halusimme lähteä Amerikkaan, koska se on ollut kauan kiinni. Olimme ensimmäisen viikon Miamissa ja toisen viikon New Yorkissa. Renny järjesti minulle yllätyksiä koko matkan, Johanna kiittelee.

Renny on asunut 2000-luvun alussa New Yorkissa, joten hän näytti vaimolleen entisiä kotikulmiaan.

– Asuin aikoinaan vuokralla entisen F1-kuljettajan Eddie Irvine omistamassa kattohuoneistossa New Yorkissa. Pääsin näyttämään Johannalle sen ulkoa päin, kun emme tietenkään päässeet asuntoon sisälle. Esittelin myös lempiravintolani, Renny kertoo

– Oli hauska huomata, kuinka henkilökunta tunnisti Rennyn, koska hän oli vakioasiakas aikoinaan. Rennyn tarinoita oli mielenkiintoista kuunnella, Johanna jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat