Remu Aaltonen mietteliäänä lemmenasioistaan

Hurriganes-legenda Remu Aaltosella, 63, on vaikeuksia uuden levyn sanoitusten kanssa ja muusakin miehellä on hukassa.

Muusikko Remu Aaltonen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille olevansa tyytyväinen Hurriganesin kesän keikkoihin, joilla on yleisöä nähty edellisiä vuosia enemmän. Keväällä mies joutui heittelevän verenpaineen vuoksi sairaalaan, mutta kesän ajan Remu vakuuttaa pysyneensä kunnossa, vaikka terveyttä stressaavat uuden levyn sanoitukset ovat edelleen hakusessa.

– Joo siinä keväällä hirtti vähä piuhat kiinni ja nytkin rupee tärisemään kun vaan ajattelee sanoittamista. Pitäis ymmärtää, että ikää tulee, mutta kun ei vanha koira opi istumaan, Remu toteaa.

Sanoituksen luomisessa Remu kohtaa vaikeuksia muun muassa siinä, että hän ei halua sanoa asioita suoraan, vaan erilaisen symboliikan kautta. Vähemmästäkin verenpaine nousee.

– Sanoituksia tehdessä ois hyvä olla ajattelematta liikaa, mutta kun itelle on paha kirjottaa tekstejä. Välillä jopa saan jotain tekstejä aikaan, mutta sitten en välttämättä enää saa käsialasta selvää. Eiköhän se kuitenki tästä, kun vaan sais turpansa väännettyä studioon. Pitäis vissiin löytää joku muusa, joku saakelin hyvä mustekynä, Remu nauraa.

Remun "nykyinen tyttöystävä" eli Hurriganes-bändi on kesän aikana ollut miehen mukaan hyvin vaativa, jonka tahdon mukaan on pitänyt juosta kieli vyön alla.

– Ei tässä oo paljon päässyt rannalle keikistelemään. Muutenkin tämän päivän ihmiset ovat yksitoikkoisia, heillä on tunne-elämä hakusessa ja tietynlainen hulluus puuttuu. He ovat tuuliajolla, joten eihän ne kemiat noin vaan kohtaa. Jos lemmenasioista puhutaan, niin toisella silmällä oon katellu, mutta ei oo hirveesti ketään näkynyt, hakusessa on asiat. Porvoo on muutenkin outo kaupunki, täällä on liian vähän potilaita, Remu mietiskelee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat