Mainos

Rehtorin puhelu sai äidin hämilleen – pikkupojan repusta löytyi erikoinen yllätys

Äiti hämmästyi toden teolla saadessaan puhelun poikansa koululta. Rehtori soitti kertoakseen, että pojan repusta löytynyt yllätys oli pelastanut hänen päivänsä. 

Oklahomalainen äiti Layde Hobson oli tavalliseen tapaan töissä, kun yhtäkkiä hän sai puhelun poikansa koululta. Äidin ensimmäinen ajatus oli, että hänen poikansa oli loukkaantunut tai joutunut ongelmiin, mutta koulun rehtorilla olikin hyviä uutisia.

Rehtori kertoi, että Hobsonin poika oli pelastanut hänen päivänsä. Tämä lause sai äidin odottamaan hyviä uutisia, joten yllätys olikin melkoinen, kun rehtori sai kerrottua asiansa. 

Äiti ei voinut olla pojalleen vihainen

Rehtori kertoi löytäneensä pojan repusta kuolleen oravan.

– Minä todella haluan orava-dumplingseja illalliseksi tänään, poika oli vastannut rehtorille tämän ihmetellessä, miksi poika on poiminut kuolleen oravan reppuunsa.

Rehtori oli soittanut äidille varmistaakseen, halusiko äiti todella, että poika toisi oravan mukanaan kotiin. Suosituksi nousseessa Facebook-postauksessa Hobson kertoo, että rehtori oli lähettänyt hänelle myös kuvan oravasta, sillä se näytti hänen mielestään rauhalliselta repussa maatessaan. Kuvasta huolimatta äiti ei halunnut kuollutta eläintä kotiinsa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti kertoo pojan olleen itkun partaalla saapuessaan kotiin muutamaa tuntia myöhemmin. Poika pyyteli äidiltään anteeksi, mutta äiti ei ollut asiasta vihainen, vaan kehotti poikaansa hymyilemään.  

– En voi olla vihainen tässä vaiheessa. Hän on sentään tehnyt rehtorin päivästä paremman, äiti toteaa.

Moni meistä on lapsena kerännyt koulussa oravien sijaan kasveja. Muistatko vielä nostalgiset kasvistot? 


Lähde: KFOR

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.