Nainen halusi välttää matkatavaramaksun lentokentällä – teeskenteli olevansa raskaana: "Tunsin olevani kunnon pahis!"

Oletko valmis maksamaan lentopäästöistä? 9:56
Olisitko sinä valmis maksamaan lentopäästöistä? Videolla keskustellaan maksuista.

Matkatoimittaja Rebecca Andrews rakensi itselleen tekovauvamahan. Hän jäi kuitenkin kiinni viime hetkellä, kertoo muun muassa uutiskanava CNN.

Australialainen matkatoimittaja Rebecca Andrews yritti välttyä maksamasta liikaa painavasta laukusta lisämaksua piilottamalla ylimääräiset tavarat tekovauvamahan alle.

Nainen oli tekaissut vauvavatsan vaatteista ja läppärin laturista, jotka eivät olleet mahtuneet hänen reppuunsa. Lisäksi hän oli sujauttanut jumpsuitinsa sisään selkäpuolelle kannettavan tietokoneensa.

– Olen pienikokoinen, joten raskauden teeskenteleminen oli uskottavin tapa, hän kertoo CNN Travel -sivustolle.

Pudotti lippunsa ja jäi kiinni

Jetstar-yhtiön Australian sisäiselle lennolle menossa ollut nainen selvisi turvatarkastuksesta ja luuli olevansa turvassa.

Sitten tapahtui kohtalokas virhe: juuri kun Rebeccan liput oli tarkastettu, ja hän oli saanut kävellä matkustajasiltaa pitkin koneeseen, hän pudotti lippunsa maahan ja joutui nostamaan sen ylös. Rebecca oli viimeinen matkustaja, joten huomio kiinnittyi häneen, ja lentoemäntä huomasi kannettavan tietokoneen hänen takkinsa alla.

Niinpä hän joutui kuin joutuikin maksamaan 41 dollarin eli noin 36 euron lisämaksun käsimatkatavaroista.

– Olinko häpeissäni? En todellakaan! Tunsin olevani kunnon pahis!

Oli kokeillut samanlaista kikkaa ennenkin

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Rebecca oli yrittänyt samaa. Hän oli ennenkin tehnyt vaatekerroksista tekoraskausmahan, mutta nyt hänellä oli ensimmäistä kertaa ollut "yllään" myös läppäri.

Rebecca oli kuvannut ideastaan videon Instagram-tililleen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Erilaiset yritykset välttyä kustannuksilta eivät ole tavattomia. Hiljattain uutisoimme naisesta, joka puki ylimääräiset vaatteet yllensä välttyäkseen lisäkuluilta.

Lue myös:

    Uusimmat