Känninen mies aiheutti kuvottavan välikohtauksen lennolla – eivätkä humalaisten aiheuttamat ongelmat siihen loppuneet

Humalaiset ihmiset aiheuttivat kaksi ikävää välikohtausta Yhdysvaltojen sisäisellä lennolla, kertoo muiden muassa Fox News.

Lentokoneista löytyy pahoinvointia varten oksennuspusseja, mutta aina niitä ei ehdi tai älyä käyttää. Spirit Airlinesin lennolla Chicagosta Baltimoreen tapahtui ällöttävä välikohtaus, kun humalainen mies oksensi kanssamatkustajansa hiusten päälle.

Lennolla olleen Cassidyn jakamalla videolla näkyy, kuinka lentoemäntä siistii oksennusta päälleen saaneen naisen hiuksia. Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Twitterissä videon tapauksesta jakanut Cassidy Smith kertoo, että kännissä oleva mies oli oksentanut erään naisen päälle pian sen jälkeen, kun matkustajat oli päästetty koneeseen.

Koska oksennus piti siivota, kaikkien matkustajien oli poistuttava koneesta. Oksennusta hiuksiinsa saanut nainen meni siistimään päätään lavuaarissa. Asiassa auttoi myös lentoemäntä.

Twiitissään Cassidy kehuu, että nainen selviytyi nöyryytyksestä niin sankarimaisesti, että ansaitsisi ilmaisia lentoja.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Humalaiset matkustajat saivat vessan tulvimaan

Kännisen miehen oksentamisen vuoksi viivästynyt lento sai pian uusia kierroksia. Kaksi muuta humalaista henkilöä, nainen ja mies, olivat vahingossa lukinneet itsensä lentokoneen vessaan ja saaneet sen tulvimaan. Näillä kahdella kännisellä ei tiedetä olevan yhteyttä oksentaneeseen humalaiseen mieheen.

Kaikki kolme saivat kuitenkin kokea saman kohtalon: heidät poistettiin lennolta.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Cassidy kehuu lentohenkilökuntaa, jotka saivat humalaisten matkustajien aikaansaaman tilanteen hyvin haltuunsa.

Änkyräkännissä ei kannata yrittää lennolle

Tapaus on hyvä muistutus siitä, miksi humalan voi katsoa olevan este ihmisen lentokelpoisuudelle – kuten tämän polttariporukan tapauksessa.

Humaltuminen ja aggressiivinen käytös pyritään tunnistamaan jo ennen lentokoneeseen nousua, joten lentokentällä nautittujen lasillisten määrä kannattaa pitää kohtuullisena.

1:16
11-vuotias livahti turvatarkastuksen läpi ilman lentolippua – oli päästä myös lennolle!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja