Nainen pääsi koneeseen ilman passia ja matkalippua – jäi kiinni juuri ennen lähtöä: "Rouva, tuo on kuva eikä henkilöllisyystodistus"

6:30
Miten matematiikka, Instagram ja lentojen hinnat liittyvät toisiinsa? Asia selviää yllä olevalta videolta.

Delta Airlines selvittää, miten naisen onnistui päästä koneeseen ilman henkilöllisyystodistusta tai boarding passia.

Lentokoneeseen luulisi olevan mahdotonta päästä ilman matkustusasiakirjoja. Yhdysvalloissa Orlandon lentokentällä nainen kuitenkin onnistui pääsemään Delta Airlines -yhtiön koneeseen, vaikka hänellä ei ollut henkilöllisyystodistusta tai matkalippua. Aiheesta uutisoi muun muassa Business Insider -sivusto.

Tapaus sattui aamupäivällä puoli yhdentoista aikaan viime lauantaina lentokoneessa, jonka oli määrä suunnata Atlantaan.

Istui toisen matkustajan paikalla

Lehtitietojen mukaan nainen jäi kiinni vasta, kun toinen matkustaja halusi päästä paikalleen. Nainen kieltäytyi nousemasta istuimelta.

– Matkalipussa luki, että se oli minun paikkani. Hän vain totesi tylysti, että ei aio liikahtaakaan, tuntemattomana pysytellyt matkustaja kertoo WFTV-sivustolle.

Tarjosi todisteeksi kuvaa itsestään

Matkustaja pyysi paikalle lentoemännän, joka huomasi, että naista ei löytynyt lennon matkustajaluettelosta. Lehtitietojen mukaan myös lentokoneen kapteeni ja henkilökunnan esimies yrittivät saada naista nousemaan paikaltaan.

Nainen sanoi heittäneensä matkalippunsa menemään. Henkilöllisyystodistuksen sijaan hän näytti matkustamohenkilökunnalle kännykässään olevaa kuvaa itsestään.

– Arvon rouva, tuo on kuva eikä henkilöllisyystodistus, lentoemäntä totesi.

– No, kyllä se kelpaa ihan yhtä hyvin, nainen vastasi.

– Ei rouva, se ei kelpaa yhtä hyvin.

Tilanne päättyi siihen, että kapteeni soitti paikalle poliisit, jotka saivat vietyä naisen pois koneesta. Häneen kerrotaan poistuneen koneesta kiroillen.

Lentoyhtiö pahoittelee ja selvittelee tapahtunutta

Kone ei päässyt matkaan aivan saman tien. Viranomaiset tutkivat lentokonetta koirat apunaan noin tunnin, ja henkilökunta tarkasti kaikkien matkustajien tavarat ennen lähtöä. Lähtö viivästyi kolme tuntia.

Viranomaiset kertoivat paikallisille medioille, että nainen tutkittiin, mutta muuta tietoa he eivät antaneet. Fox News -sivuston mukaan lentoyhtiö ja viranomaiset selvittävät nyt, miten ihmeessä nainen pääsi koneeseen ilman matkustusasiakirjoja.

Myöhemmin Delta Airlines lähetti tiedotteen, jossa yhtiö pyysi välikohtausta anteeksi kaikilta matkustajilta ja kertoi selvittävänsä tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja