Real Madridin uusi tähti on syttynyt – hattutempun iskenyt ihmepoika teki historiaa: "Unelmani täyttyi, kun kuulin Santiago Bernabeun laulavan nimeäni"

Real Madridin brasilialaishyökkääjä Rodrygo nousi keskiviikkona lopullisesti espanjalaisjätissä parrasvaloihin, kun 18-vuotias nuorukainen iski Mestarien liigan historian toiseksi nuorimpana pelaajana hattutempun, kun Real murskasi Galatasarayn kotikentällään maalein 6-0.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä​​​​​​​

18 vuotta ja 301 päivää vanha Rodrygo ohitti tilastossa Wayne Rooneyn (18 vuotta 340 päivää), mutta jäi vielä Real Madrid -legenda Raulin taakse, joka oli hattutempun tehdessään 18 vuotta ja 133 päivää.

Realin alku Mestarien liigan lohkovaiheessa on ollut takkuinen. Se keräsi kahdesta ensimmäisestä ottelusta vain pisteen, ja on nyt A-lohkon toisena mutta, kun kaksi ottelukierrosta on pelaamatta.

– Unelmani täyttyi, kun kuulin Santiago Bernabeun laulavan nimeäni. Olen todella onnellinen, ilta on ollut iloinen, mutta minun on yritettävä pysyä rauhallisena, Rodrygo sanoi ottelun jälkeen Reutersin mukaan.

Mestarien liigan suurotteluiden veteraani ja kaksi maalia keskiviikkona tehnyt Karim Benzema oli iloinen hyökkääjäparinsa illasta.

– Rodrygo on vasta 18-vuotias, mutta hän on peloton. Rakastan nähdä nuoren pelaajan pelaavan tuolla tavalla. Teimme kuusi maalia, emmekä päästäneet yhtäkään, joten olemme tänään juhlatuulella, Benzema sanoi.

Real kohtaa seuraavalla kierroksella kotikentällään lohkoa puhtaalla pelillä johtavan PSG:n.



Lue myös:

    Uusimmat