Real Madridin toiveet elossa – katso kohua herättänyt tuomio, joka voi ratkaista mestaruuskamppailun

Jalkapallon Espanjan liigan sunnuntain myöhäisottelussa Real Madrid nousi lisäajalla 2–2-tasapeliin Sevillaa vastaan ja piti mestaruushaaveensa hengissä.

Real Madrid on sarjassa toisena tasapisteissä Barcelonan kanssa, kaksi pistettä Atletico Madridin perässä.

Ottelun avausmaalin teki Sevillan Fernando Reges 22. minuutilla. Real Madridin 1–1-tasoituksen teki Marco Asensio 67. minuutilla.

Sen jälkeen ottelussa nähtiin erikoinen tapahtumaketju. Sevillalla oli kulmapotku, jonka Real Madrid onnistui purkamaan nopeasti ja madridilaisten hyökkääjä Karim Benzema karkasi läpiajoon. Sevillan maalivahti Bono kaatoi Benzeman ja ottelun erotuomari Juan Martinez tuomitsi rangaistuspotkun Real Madridille.

Martinez meni kuitenkin katsomaan videolta edeltävän tilanteen, jossa Real Madridin Eder Militaolla oli käsivirhe omalla rangaistusalueella. Näin Real Madridin rangaistuspotku vaihtui Sevillan rangaistuspotkuun. Sen Ivan Rakitic laukoi maalin ja vei vieraat 2–1-johtoon.

Real Madridin 2–2-tasoitus syntyi, kun ottelun lisäaikaa oli pelattu neljä minuuttia. Real Madridin Toni Kroosin laukaus meni Sevillan Diego Carlosin kautta maaliin.

Ylhäällä olevalla videolla kohutilanne, alhaalla ottelun maalikooste. 

Lue myös:

    Uusimmat