Real Madrid katkaisi sarjakärki Atleticon hurjan putken – upea kaukalaukaus sinetöi tyylikkään voiton

Atletico Madridin 26 ottelua kestänyt tappioton putki jalkapallon Espanjan liigan otteluissa päättyi myöhään lauantai-iltana. Atletico hävisi Madridin derbyn Realille maalein 0–2.

Real Madridin 1–0-maalin viimeisteli ottelun 15. minuutilla Casemiro, kun brasilialainen puski Toni Kroosin kulmapotkusta pallon maaliin. Loppunumerot 2–0 teki 63. minuutilla laitapuolustaja Dani Carvajal, jonka upea kaukolaukaus painui maaliin tolpan ja Atleticon maalivahdin Jan Oblakin selän kautta.

– Olimme pelissä hereillä ensi minuuteista lähtien aina loppuun saakka. Täytyy olla tyytyväinen hyvin tehtyyn työhön, Realin päävalmentaja Zinedine Zidane sanoi.

Zidanen kollega, Atleticon päävalmentaja Diego Simeone jäi kaipaamaan suojateiltaan rohkeutta hyökkäyspelaamisessa.

Real Madridin kapteenille Sergio Ramosille, 34, derby oli hänen uransa 43:s.

Tappiosta huolimatta Atletico jatkaa sarjan kärjessä. Real nousi voittonsa ansiosta sarjassa kolmanneksi.