Ravun vuosihoroskooppi 2021

Ravun vuosihoroskooppi 2021: Rapujen rakkauselämä on vuonna 2021 myötätuulessa. Perhe-elämässä on tänä vuonna luvassa haasteita!

Rakkaus

Rapujen rakkauselämä on vuonna 2021 myötätuulessa. Sinä suorastaan hehkut rakkautta.

Koko vuosi ei ole kuitenkaan pelkkää vaaleanpunaista unelmaa. Sinä olet välillä turhankin dominoiva kumppaniasi kohtaan, ja se voi ruveta ahdistamaan häntä. Anna rakkaallesi enemmän tilaa ja vapautta, sillä muuten rakkautenne voi tukahtua, vaikka tunteenne toisianne kohtaan olisivat kuinka kuumat.

Sinkkuravut voivat löytää tänä vuonna rinnalleen unelmiensa kumppanin vanhoista tutuista ympyröistä. Sinua ei vain pysty nyt ohittamaan, sillä rakkauden auran voi aistia sinusta kauas. Jos olet kuitenkin vasta eronnut edellisestä suhteesta, sinun ei ehkä kannata heti aloittaa mitään vakavampaa suhdetta. Hauskoja, rakkaudentäyteisiä hetkiä voit silti kokea.

Perhe

Perhe-elämässä on tänä vuonna luvassa haasteita. Alkuvuosi etenkin voi olla vaikea. Stressi voi vaivata niin sinua kuin muitakin perheenjäseniä. Ette oikein osaa tukea toisianne, vaan ajaudutte riitaan tämän tästä. Yritä säilyttää rauhallisuutesi riitojenkin keskellä. Silloin kun riita räiskyy rajuimmillaan, ota hetkeksi etäisyyttä. Vasta kun riita on laantunut, on aika puhua – rakentavasti.

Työ ja ura

Työelämässä vuosi 2021 on sinulle menestyksen vuosi. Sitoutumista ja kovaa työntekoa se vaatii, mutta siihen sinä olet valmis. Etenet urallasi hitaasti mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Välillä sinusta voi tuntua, ettei eteneminen ole tarpeeksi nopeaa, mutta vuoden loppua kohti vauhti alkaa taas kiihtyä. Voit olla myöhemmin syystäkin ylpeä itsestäsi ja saavutuksistasi.

Raha

Vuonna 2021 sinulla on onnea raha-asioissa. Rahaa tulee mukavasti, eikä mitään suurempia yllättäviä menoeriäkään pitäisi olla luvassa. Jos sen sijaan saat yllättäviä ylimääräisiä tuloeriä, niin niistä kannattaa ainakin osa panna säästöön. Pienen osan voit vaikka sijoittaa, jos sinulla suinkin on siihen taitoa.

Opiskelu

Opintosi eivät tänä vuonna suju aivan niin hyvin kuin toivoisit. Joudut tekemään tavallista enemmän työtä, että saavutat edes melkein asettamasi tavoitteet. Keskittymiskykysikin on nyt tiessään. Et tarvitse kuin pienen houkutuksen, niin singahdat vauhdilla vapaalle kavereiden kanssa. Hylätyn tentin jälkeen sinua voikin sitten harmittaa aika lailla.

Terveys

Sinun terveytesi on kohdallaan koko vuoden ajan. Stressiltä et voi silti kokonaan välttyä, mutta sen kanssa täytyy vain oppia elämään. Muista levätä ja nukkua riittävästi, niin selviät arjen haasteista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja